iPhone x 10 ne kadar?

İçindekiler:

  1. iPhone x 10 ne kadar?
  2. iPhone x fiyati ne kadar Türkiye'de?
  3. iPhone X hangi yıl çıktı?
  4. iPhone x satılmıyor mu?
  5. XS max kac inch?
  6. iPhone XS Max boyu kaç cm?
  7. iPhone X taksitli ne kadar?
  8. iPhone X üretimi duruyor mu?
  9. iPhone X neden satılmıyor?

iPhone x 10 ne kadar?

IPHONE 10 - IPHONE X TÜRKİYE FİYATI iPhone X, 999 dolardan başlayacak. iPhone X'in Türkiye fiyatı ise TL olacak.

iPhone x fiyati ne kadar Türkiye'de?

iPhone X'in Apple.com üzerinden satış fiyatı 128 GB'lık modelde 6099 TL, iPhone X 256 GB'lık modelin fiyatı ise 6899 TL.

iPhone X hangi yıl çıktı?

Model 'de satışa sunuldu. Modelin adına X denmesinin sebebi, Roma rakamlarında X 10'a denk geliyor ve iPhone'un onuncu yıldönümünü işaret ediyor.

iPhone x satılmıyor mu?

Teknoloji dünyasında tasarım trendlerini belirleyen Apple'ın, iPhone serisinin 10. yılına özel olarak iPhone X'u tanıtmasının üzerinden henüz 1 yıl geçti. 12 Eylül'de bu cihazın yeni versiyonu olan iPhone Xs ailesi görücüye çıktığı sırada, eş zamanlı olarak iPhone X satıştan kaldırıldı.

XS max kac inch?

Ekran. iPhone XS Max'in ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler, standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde, ekran diyagonal olarak 6.46 inçtir (görüntülenebilen gerçek alan daha azdır).

iPhone XS Max boyu kaç cm?

Sunumda, "super retina display" OLED teknolojisine sahip iPhone XS ve iPhone XS Max'in, sırasıyla, 5,8 inç (14,7 cm) ve 6,5 inç (16,5 cm) ekranın bulunduğu belirtildi.

iPhone X taksitli ne kadar?

356.00 TL X 24 Ay Taksit.

iPhone X üretimi duruyor mu?

Buna göre, iPhone'un geçen yıl piyasaya sürdüğü son teknoloji ürünü iPhone X'lerin üretimi durduruluyor. ... iPhone X'in üretimi durdurulursa Apple'ın 2014 yılında piyasaya sunduğu iPhone 5C'den sonra ilk kez bir modelin üretimi sadece tek nesil sonra durdurulmuş olacak.

iPhone X neden satılmıyor?

Kou'ya göre bunun en büyük nedeni Apple'ın Çin'de iPhone X satamıyor oluşuydu. ... Türkiye'de ise geçen zamanda artan dolar kurundan dolayı iPhone Xs, iPhone X'un ilk fiyatının iki katından fazla bir rakama satışa çıkacak. Firmanın iPhone X'u piyasadan kaldırmasının duygusal nedenleri de yok değil.