Sözleşmeli er ne iş yapar Deniz Kuvvetleri?

İçindekiler:

  1. Sözleşmeli er ne iş yapar Deniz Kuvvetleri?
  2. Sözleşmeli er 2021 alımı ne zaman?
  3. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli er ne kadar maaş alır?
  4. Deniz erleri ne kadar maaş alıyor?

Sözleşmeli er ne iş yapar Deniz Kuvvetleri?

Soğuk hava depolarını kontrol eder, arızalarını giderir. Deniz kuvvetlerinin kıyı birliklerinde cankurtaran olarak görev yapar. Denizaltı gemilerinde görevli er statüsündeki tek kişidir. Personelin yiyecek ve içecek işlerinin görülmesinden sorumludur.

Sözleşmeli er 2021 alımı ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Temini faaliyeti; a. 08 Şubat-22 Mart 2021 tarihleri arasında Personel Temin Dairesi Başkanlığı Cebeci/ANKARA yerleşkesinde, b. 29 Mart-16 Nisan 2021 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA yerleşkesinde icra edilecektir.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli er ne kadar maaş alır?

SÖZLEŞMELİ ER NE KADAR MAAŞ ALIYOR 2021? Sözleşmeli Erlerin alacakları maaş görev yeri, eş, çocuk sayısı, medeni hali, görev süresi gibi etkenlere göre değişiklik göstermektedir. Ancak sözleşmeli erler en az lira maaş alır. En yüksek Sözleşmeli Er maaşları ise liradır.

Deniz erleri ne kadar maaş alıyor?

Buna göre; batı illerinde görev yapanlar 3,750 TL civarında, doğuda görev yapanlar ise 4,000 TL - 4,500 TL arasında ücret almaktadırlar. Bu tutarlara eş-çocuk yardımı, operasyon görevleri gibi ekstra ücretler eklenmemiş olup, ham maaşlardır.