Yasaklarda metro çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Yasaklarda metro çalışıyor mu?
  2. Izmir metro çalışıyor mu?
  3. 9 dan sonra metro çalışıyor mu?
  4. Sokağa çıkma yasağında Ankara metrosu çalışıyor mu?
  5. Kısıtlamada izmir metro çalışıyor mu?
  6. Izmirde toplu taşıma saat kaça kadar?
  7. Yasaklarda şehirler arası otobüsler çalışacak mı?
  8. Ankara'da hafta sonu metro çalışıyor mu?
  9. Yasakta toplu taşıma çalışacak mı?
  10. Istanbul metro 24 saat çalışıyor mu?

Yasaklarda metro çalışıyor mu?

Ülke genelinde tam kapanma bu akşam itibariyle başlıyor. 17 gün sürece sokağa çıkma yasağında otobüs, metrobüs, marmaray ve metro çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Tam kapanmada metro seferleri saat 21:00 itibari ile sona erecek.

Izmir metro çalışıyor mu?

METRO, TRAMVAY VE GEMİ SEFERLERİNDE DEĞİŞİKLİK Metro ve tramvayda hafta içi seferleri normal seyrinde devam edecek, hafta sonu ise İzmir Metrosu Cumartesi günleri 06.00-06.30 saat diliminde 7,5 dakikada bir; 06.30-20.00 saatleri arasında 5 dakikada bir; 20.00-00.20 aralığında 30 dakikada bir sefer yapacak.

9 dan sonra metro çalışıyor mu?

Metro, fünikuler ve tramvay seferlerine, hafta içi hali hazırda uygulanan çalışma tarifesiyle devam edilecek. Hafta sonu ise 06:00 - 09:00 ve 20:00 - 24:00 arasında izinli vatandaşlar için seferler 15 dakika aralıklarla devam edecek.

Sokağa çıkma yasağında Ankara metrosu çalışıyor mu?

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında olduğu gibi bu hafta sonu da Cuma günü saat 21.00'den, Pazartesi saat 06.00'ya kadar Raylı Sistem İşletmelerimiz (Metro ve ANKARAY) çalışmayacaktır.

Kısıtlamada izmir metro çalışıyor mu?

İzmir'de hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağı süresince yasak kapsamında olmayan meslek gruplarına ESHOT otobüsleri, Metro ve İZBAN toplu ulaşım hizmetini verecek.

Izmirde toplu taşıma saat kaça kadar?

METRO VE TRAMVAY HATLARI İzmir Metrosu ile Konak ve Karşıyaka tramvaylarında haftanın her günü aynı tarife uygulanacak. 06.00-10.00 ve 16.00-19.00 saatleri arasında 15 dakikada bir; 10.00-16.00 ve 19.00-00.20 saatleri arasında 30 dakikada bir sefer yapılacak.

Yasaklarda şehirler arası otobüsler çalışacak mı?

Genelgedeki ilgili madde şöyle: Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın uçak, tren, otobüs gibi toplu taşıma vasıtalarıyla yapacakları şehirlerarası seyahatler için ayrıca seyahat izni alması istenmeyecek, şehirlerarası seyahat edeceğini bilet, rezervasyon kodu vb. ile ibraz etmesi yeterli ...

Ankara'da hafta sonu metro çalışıyor mu?

Ankara'da "tam kapanma" nedeniyle toplu taşıma araçlarının saatleri ve çalışma programı güncellendi. Metro ve Ankaray cumartesi-pazar günleri çalışmayacak.

Yasakta toplu taşıma çalışacak mı?

Tam kapanmada dolmuşlar ve taksiler çalışıyor mu sorusu İçişleri Bakanlığı genelgesi ile yanıt buldu. Genelgeye göre şehir içi toplu ulaşım araçlarının (metrobüs, metro, otobüs, dolmuş, taksi vb.) sürücü ve görevlileri sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

Istanbul metro 24 saat çalışıyor mu?

30 Ağustos 2019'da Metro İstanbul bünyesinde yer alan 6 metro hattında, hafta sonu ve resmi tatil günlerinde 20 dakika aralıkla 24 saat hezmet verecek şekilde “Gece Metrosu” seferlerine başlanmış, pandemi sonrasında kısıtlamalar nedeniyle uygulamaya ara verilmişti.