Fethipaşa Korusu kahvaltı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Fethipaşa Korusu kahvaltı ne kadar?
  2. Fethipaşa Korusu neler var?
  3. Fethipaşa Korusu kacta kapanıyor?
  4. Fethi Paşa Korusu kahvaltı kaça kadar açık?
  5. Fethipaşa Korusu nasıl bir yer?
  6. Fethi Paşa Korusu kime verildi?

Fethipaşa Korusu kahvaltı ne kadar?

Fethi Paşa Korusu Kahvaltı Fiyatları Ortalama olarak 40-50 TL'ye kahvaltı edebiliyorsunuz. Kahvaltı tabağı 24 TL. Dilerseniz köşkün yanındaki kafe olarak hizmet veren mekanda da kahvaltı edebilirsiniz. İsterseniz tost, omlet, sigara böreği ya da paçanga böreği ile kahvaltınızı zenginleştirebilirsiniz.

Fethipaşa Korusu neler var?

Fetih Paşa Korusu Özellikleri İçerisinde 6 adet çocuk oyun alanı, 3 adet aletli spor alanı, 2 basket-voleybol sahası ve 2 adet süs havuzu bulunan koru Sarayburnu'ndan başlayarak Ortaköy'e kadar uzanan muhteşem bir İstanbul manzarasına sahiptir. Koru içerisinde 2 tarihi yapı bulunmaktadır.

Fethipaşa Korusu kacta kapanıyor?

Fethi Paşa korusu, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün misafirlerine hizmet vermektedir. Kafe ve restaurantlarda dinlenmek ve koruyu gezmek için belirlenen çalışma saatleri ise, hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere 08:30 ile 23:00 saatleri arası olarak belirlenmiştir.

Fethi Paşa Korusu kahvaltı kaça kadar açık?

Kahvaltı servisi saatleri ; Hafta içi 08:30-12:00 ve hafta sonu 08:30-13:00 saatleri arasındadır. Fethi Paşa Sosyal Tesisleri Yemek Fiyatları ; Çorbalar 9 TL'den, salatalar 8 TL'den, balık çeşitleri 34 TL'den ve ızgaralar ise 30 TL'den başlamaktadır.

Fethipaşa Korusu nasıl bir yer?

Bol oksijen deposu olan Fethi Paşa Korusu, Paşa Limanı bölgesinde yer almaktadır. Fethi Paşa Korusu ismini Osmanlı Devleti'nde vezir olarak bulunan Fethi Ahmet Paşa'dan almaktadır. Boğaz'ın eşsiz güzelliğine açılan manzarası, çevresinde bulunun ağaç ve çiçek çeşitleri ile oldukça güzel bir yerdir.

Fethi Paşa Korusu kime verildi?

İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi.