PUBG Mobile Lite 2021 Güncelleme ne zaman?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile Lite 2021 Güncelleme ne zaman?
  2. PUBG Mobile Lite 0.19 güncellemesi ne zaman gelecek?
  3. PUBG Mobile 16 güncelleme ne zaman?
  4. PUBG Mobile Lite kaldırıldı mı?
  5. PUBG Mobil s19 ne zaman?
  6. PUBG Mobile kaç?
  7. PUBG Mobile Lite kaldırılacak mı?
  8. PUBG Lite yeniden gelecek mi?

PUBG Mobile Lite 2021 Güncelleme ne zaman?

PUBG LITE hizmetini kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021'de sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

PUBG Mobile Lite 0.19 güncellemesi ne zaman gelecek?

PUBG Mobile Lite 0.19.0 güncellemesinin 25-30 Eylül tarihleri arasında yayınlanması bekleniyor. 0.19.0 genel güncellemesinin ağırlığı Android cihazlar için yaklaşık 350 MB olacaktır.

PUBG Mobile 16 güncelleme ne zaman?

PUBG Mobile için yeni bir güncelleme dönemine merhaba demeye hazırlanıyoruz. 1.6 Güncellemesi'ne hazırlanan oyun için güncelleme tarihi de belli oldu. Oyunun resmi sosyal medya hesaplarından verilenbilgiye göre yeni güncelleme 14 Eylül'de oyuna eklenecek.

PUBG Mobile Lite kaldırıldı mı?

Sevilen oyun PUBG Lite resmen sona eriyor. Oldukça sevilen ve ücretsiz olan çok oyunculu aksiyon oyunu, geliştiricilerinin aldığı karar ile resmi olarak kapanacak.

PUBG Mobil s19 ne zaman?

Eğlenceli, bol güncellemeli, etkinliklerle dolu bir sezon geçiren PUBG Mobile oyuncuları şimdi yeni sezonun heyecanını kapıldı çünkü PUBG Mobile 19. Sezon 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'te başladı!

PUBG Mobile kaç?

Android: Android 5.1.1 ve üzeri. 2GB RAM. 3 GB bellek alanı

PUBG Mobile Lite kaldırılacak mı?

Bilgisayarı iyi olmayanlar için tasarlanan PUBG Lite, uzun bir aradan sonra 29 Nisan'da piyasadan kaldırılacak. ... Zaten PUBG Studio, PUBG Lite'ın güncellemesini 2020 yılının Ocak ayında durdurmuştu.

PUBG Lite yeniden gelecek mi?

PUBG LITE hizmetinin 'de sona ermesinin planlandığını üzülerek bildiririz.” ifadelerine yer verdi. Oyunun kapatılacağının haberi, oyun yayıncısının geçen Kasım ayında PUBG Lite'ın oyun içi para sistemini kaldırdıktan sonra tamamen ücretsiz oynanacağını duyurmasının ardından geldi.