Aspir tohumu yağı cilde nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. Aspir tohumu yağı cilde nasıl uygulanır?
  2. Aspir yağı yüze iyi gelir mi?
  3. Aspir yağı sivilceye iyi gelir mi?
  4. Aspir yağı yüze kullanılır mı?

Aspir tohumu yağı cilde nasıl uygulanır?

Aspir yağının kullanımı hem içilerek hem de cilde sürülerek uygulanabilmektedir. İçilerek yapılan kullanımı; su bardağına yarım olarak ılık su ve 1 tatlı kaşığı aspir yağının konarak içilmesi şeklindedir. Cilde uygulanması ise; direk sorunlu bölgelere günde 2 kere sürülerek masaj yapılması şeklindedir.

Aspir yağı yüze iyi gelir mi?

Cilde uygulanması halinde aspir yağı, siyah nokta ve sivilce oluşumunu azaltarak cilt lekelerinin giderilmesini de sağlıyor. Aynı zamanda günlü bir antioksidan kaynağı olan bu yağ, cildinizin daha genç görünmesine de yardımcı oluyor.

Aspir yağı sivilceye iyi gelir mi?

Aspir yağı; sivilce ve akne lekelerinin tedavisinin dışında, iltihaplanma karşıtı etkileri ile sivilcelerin hafifletilmesi için de kullanılabilir. Gece boyunca cilt yüzeyinde bırakarak, sivilce lekelerinin görünümünün hafifletilmesinde de yardımcı olabilir.

Aspir yağı yüze kullanılır mı?

Aspir yağının topikal olarak kuru veya iltihaplı cilde uygulanması onu yatıştırmaya ve cilde yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olabilir. Cilt için aspir yağı ile ilgili araştırmaların çoğu anekdot olmasına rağmen, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın kullanılan bir bileşendir.