Türkiye'nin ürettiği telefon markası nedir?

İçindekiler:

  1. Türkiye'nin ürettiği telefon markası nedir?
  2. Türkiyede telefon üretiliyor mu?
  3. Reeder P13 Blue ne kadar?
  4. Hiking marka kimin?
  5. Samsung yerli telefon hangisi?

Türkiye'nin ürettiği telefon markası nedir?

OPPO, Türkiye'de üretilen ilk modeli olan OPPO A15s'in ardından "Made in Turkey" ibaresiyle gelen ikinci telefonu Reno5 Lite'yi de kullanıcıların beğenisine sundu. Güney Koreli teknoloji devi Samsung da Türkiye'de üretime başladı.

Türkiyede telefon üretiliyor mu?

Türkiye akıllı telefon üretim üssü haline geliyor. Teknoloji devleri Türkiye'de cep telefonu üretimine başladı. Vestel, Casper gibi yerli firmalar üretimde zaten oldukça iyi durumdalar. Ancak Türk firmaların yanına son günlerde küresel güçler de katıldı.

Reeder P13 Blue ne kadar?

Reeder P13 Blue 16 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.303,40 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 999,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.088,74 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 215 TL (%16) daha ucuz.

Hiking marka kimin?

Hiking, 2012 yılında kurulan Simtel İletişim bünyesindeki elektronik cihazların markasıdır. Yönetim merkezi İstoç'ta fabrikası Yakuplu, Beylikdüzü'nde yer almaktadır. Hiking markalı ürünler yerli sermaye ile Türkiye'de üretilmektedir.

Samsung yerli telefon hangisi?

Samsung Türkiye'de üretime başladı. Peki hangi modeller Türkiye'de üretiliyor. Samsung Galaxy A serisinde yer alan modeller yani A21, A30, A70, A80 tamamı Türkiye'de üretiliyor. Şu anda Tükiye'deki fabrikada giriş ve orta segment modellerin üretimi yapılıyor.