Esra Erolun kocası Ali Özbir kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Esra Erolun kocası Ali Özbir kaç yaşında?
  2. Esra Erol eşi mafya mı?
  3. Esra Erolun kocası Ali kim?
  4. Ali Özbir Kimdir Kürt idris?
  5. Esra Erol'un kayınpederi mafya mı?
  6. Mesut Akusta eşi kimdir?
  7. Ali Özbir'in kardeşi kimdir?

Esra Erolun kocası Ali Özbir kaç yaşında?

Ali Özbir aslen Karslı. Temmuz 1968 doğumlu olan Ali Özbir'i Türkiye sunucu Esra Erol ile olan evliliğinden tanıdı.

Esra Erol eşi mafya mı?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir aslen Karslı ve babası da bir dönemin ünlü mafya babasıydı. Ali Özbir'in annesi Yunan asıllı, 5 kardeşi daha var. ... Temmuz 1968 yılında dünyaya gelen Ali Özbir, bir dönemin bilindik mafya babalarından Kürt İdris'in oğlu. Ali Özbir babasının yolundan gitmeyerek turizm sektörüne girdi.

Esra Erolun kocası Ali kim?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Temmuz 1968 tarihinde Kars'ta dünyaya gelmiştir. Ali Özbir, bir dönemin tanınmış mafya babalarından Kürt İdris'in oğludur Ancak Ali Özbir babasının yolundan gitmemiş ve turizm sektörüne girmiştir. Özbir'i Türkiye çapında tanınır hale getiren isim ise eşi Esra Erol olmuştur.

Ali Özbir Kimdir Kürt idris?

Temmuz 1968'te Kars'ta dünyaya gelen Ali Özbir, bir dönemin bilindik kabadayılarından Kürt İdris'in oğlu olarak sık sık gündeme geliyor. Ali Özbir, babasından farklı yol seçerek turizm sektörüne girdi. Ali Özbir'i bilindik kılan en büyük etken ise Esra Erol'un eşi olması.

Esra Erol'un kayınpederi mafya mı?

Esra Erol'un eşi Ali Özbir aslen Karslı ve babası da bir dönemin ünlü mafya babasıydı. Ali Özbir'in annesi Yunan asıllı, 5 kardeşi daha var. Ali Özbir'in mafya olan babası Kürt İdris lakaplı İdris Özbir akciğer kanserinden ölmüştü.

Mesut Akusta eşi kimdir?

Şafak Özbire. 2016 Mesut Akusta/Eşi

Ali Özbir'in kardeşi kimdir?

Şafak Özbir Ali Özbir/Kardeşleri