PTT karta para gönderme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. PTT karta para gönderme nasıl yapılır?
  2. PTT kart numarasına EFT yapılır mı?
  3. PTT hesaba para yatırma nasıl yapılır?
  4. Banka hesabından PTT hesabına para gönderilir mi?
  5. PTT EFT ücreti alıyor mu?
  6. PTT Bank mobil havale nasıl yapılır?
  7. Bankadan postaneye havale olur mu?
  8. Ptt'ye yatan para geri gider mi?
  9. Ziraat Bankası EFT ücreti ne kadar?
  10. Cep telefonundan havale nasıl yapılır?
  11. Bankalar arası EFT ücretleri ne kadar?
  12. Numaraya para gönderme nasıl yapılır?

PTT karta para gönderme nasıl yapılır?

Bankadan PTT hesabına nasıl para gönderilir?
  1. Öncelikle bankanın mobil sistemine girilmelidir.
  2. Menü üzerinden para transferi seçeneği seçilmelidir.
  3. Açılan sayfa üzerinden gerekli alanlar doldurulmalıdır. IBAN, banka ismi gibi bilgiler doğru yazılmalıdır.
  4. Daha sonra transfer seçeneği olarak EFT seçilmelidir.

PTT kart numarasına EFT yapılır mı?

EFT hizmetiyle artık PTT'den diğer bankaların IBAN, hesap veya kredi kartı numaralarına, diğer bankalardan ise PTTBank hesap numarasına, IBAN veya kart numarasına aracısız para transfer işlemi yapılabiliyor.

PTT hesaba para yatırma nasıl yapılır?

Para göndermek için; Size en yakın PTT işyerine, geçerli kimlik belgeniz ile giderek para gönderme formunu doldurunuz. Gönderim tutarını ve ücretini gişe görevlisine veriniz. UPT işleminize ait referans numarasını alıcınıza iletiniz.

Banka hesabından PTT hesabına para gönderilir mi?

PTT EFT ile aracısız bir şekilde diğer bankaların hesap numarası, IBAN veya kredi kartı numarasına; benzer şekilde diğer bankalardan da PTTBank hesap numarası, IBAN veya PttKart numarasına TL cinsinde para gönderimi yapabilirsiniz.

PTT EFT ücreti alıyor mu?

PTT Bank'ta 1000 TL üzeri EFT yapmak istediğinizde 7 TL işlem ücreti alınıyor. Bu işlem diğer bankalarda maksimum 2 lira. Gerçekten bu ücret çok fazla. Üstelik EFT'nin diğer hesaba geçmesi de diğer bankalara göre daha fazla zaman alıyor.

PTT Bank mobil havale nasıl yapılır?

Cep telefonumuzla beraber 81 il ve her ilçede bulunan bir PTTMatik noktasına gidelim. Ardından ATM üzerinde mobil havale işlemleri menüsüne tıklayıp TC Kimlik No, cep telefonumuza gelen sms şifresi ve gelen para miktarını tam olarak yazarak para çekim işlemimizi gerçekleştirebiliriz.

Bankadan postaneye havale olur mu?

EFT hizmetiyle artık PTT'den diğer bankaların IBAN, hesap veya kredi kartı numaralarına, diğer bankalardan ise PTTBank hesap, IBAN veya kart numarasına aracısız para transfer işlemi yapılabiliyor.

Ptt'ye yatan para geri gider mi?

MADDE 9 – (1) Herhangi bir sebeple alıcıya ödenemeyen havaleler gönderici adresine en yakın PTT işyerine iade edilir ve göndericisine veya mutemedine veya vekiline ödenir. (2) Kabul tarihinden itibaren otuzaltı ay sonunda göndericisine ödenemeyen havale paraları PTT'ye gelir kaydedilir.

Ziraat Bankası EFT ücreti ne kadar?

Bankacılık Hizmetleri ile Ücret ve Komisyonları
İŞLEM TÜRÜ (TL İŞLEMLERİ)ÜCRET KOMİSYON ORANI VEYA TUTARI
Geç EFT 0-50.000 TL arası9 TL
50.000 TL üstü75 TL
3.1.2. Gelen EFT Kasadan Ödeme
TL arası10 TL
163 satır daha

Cep telefonundan havale nasıl yapılır?

Cebe Havale ile para transferi yapmak için tek yapmanız gereken İnternet/Mobil Şube'ye girip Para Transferleri -> Cebe Havale Menüsü'nde para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını ve göndermek istediğiniz tutarı girmektir.

Bankalar arası EFT ücretleri ne kadar?

EFT işlemlerinden alınan ücret, işlem tutarının 1000 TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 1 TL, ATM dışındaki diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 5 TL olarak uygulanmaya devam edecek.

Numaraya para gönderme nasıl yapılır?

Para göndermek istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını ya da Paracard/Bonus Kontör numarasını yazıp bir boşluk bırakın, 1 TL ve katları olmak üzere göndermek istediğiniz tutarı yazarak tekrar boşluk bırakın, CepBank şifrenizi ekleyerek cep telefonunuzdan 3333'e kısa mesaj (SMS) olarak yollayın.