Kargolar saat kaçta kapanıyor?

İçindekiler:

  1. Kargolar saat kaçta kapanıyor?
  2. MNG Kargo şubeleri saat kaçta kapanıyor?
  3. Kargolar haftasonu kaça kadar açık?
  4. MNG Kargo bugün kaça kadar açık?
  5. Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  6. Trendyol Express ne kadar kazandırıyor?
  7. Kargo cumartesi açık mı?
  8. MNG kargo resmi tatilde açık mı?
  9. MNG kargo bugün çalışıyor mu?

Kargolar saat kaçta kapanıyor?

Türkiye'nin en çok kullanılan kargo şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo hafta içi günlerde sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu Çalışma saatleri cumartesi günü yarım mesai olan Yurtiçi Kargo 16.00'da kapanır. Pazar günleri ise tamamen kapalı olmaktadır.

MNG Kargo şubeleri saat kaçta kapanıyor?

Akşam Teslimat, Gündüz evinde bulunmayanların kargolarını mesai saatleri dışında, yorulmadan, kapıda teslim almalarını sağlar. Akşam Teslimat gün ve saatlerimiz Bayram, Tatil ve Cumartesi günleri hariç 19:00-21:00 saatleri arasıdır.

Kargolar haftasonu kaça kadar açık?

Yurtiçi kargo hafta içi: 08.30-18.00 saatleri arasında çalışıyor. Cumartesi günleri 09.00-16.00 saatleri arasında çalışıyor.

MNG Kargo bugün kaça kadar açık?

MNG KARGO DAĞITIM GÜNLERİ VE SAATLERİ MNG kargo şubeleri hafta içi 08.30 ile 18.00 arası mesai yapılmaktadır. Cumartesi günler saat sabah 08.30 ile 14.00 arasında Pazar ise tüm şubeler kapalıdır.

Trendyol saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Trendyol Express ne kadar kazandırıyor?

Trendyol kuryesi olarak, herhangi bir sermayeye ihtiyaç duymadan kendi aracınızla çok para kazanabilirsiniz. Aracınızı Trendyol teslimatı için kiralayabilirsiniz. Teslimat başına 3-4 TL, ayda 5-10.000 TL kazanabilirsiniz. Araç ile kuryeliğin adı Trendyol Express olarak geçiyor.

Kargo cumartesi açık mı?

KARGOLAR CUMARTESİ PAZAR ÇALIŞIYOR MU? Kargo şirketleri normal şartlar altında cumartesi günleri hizmet vermektedir. Ancak son dönemlerde bazı e-ticaret platformlarının kendi dağıtım ağını kurmaları dolayısıyla pazar günleri de dağıtım yaptığı bilinmektedir.

MNG kargo resmi tatilde açık mı?

MNG KARGO BAYRAMDA AÇIK MI? MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir.

MNG kargo bugün çalışıyor mu?

MNG KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? MNG Kargo hafta içi her gün 08:30 ile 18:00 arası hizmet vermektedir. Hafta sonları Cumartesi 08:40 ile 14:00 arası hizmet veren MNG Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.