Kadınsı kokular hangisi?

İçindekiler:

  1. Kadınsı kokular hangisi?
  2. En pahalı kadın parfümü hangisi?
  3. Burberry en iyi kadın parfümü hangisi?
  4. Versace Crystal Noir nasıl bir koku?
  5. Victoria Secret parfüm ne kokusu?
  6. Burberry parfümün orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  7. Burberry Weekend bayan nasıl kokuyor?
  8. Chloe nasıl bir koku?
  9. Versace vanitas nasıl bir koku?
  10. Victoria Secret Bombshell parfüm kokusu nasıl?
  11. Victoria Secret parfüm hangi ülkenin?

Kadınsı kokular hangisi?

Yıllar içinde unuttuğumuz anıları bile bir koku sayesinde hatırlayabiliyoruz....Kokusuyla Erkekleri Etkilediği Kanıtlanmış 17 Kadın Parfümü
  1. Hermes Elixir Des Merveilles. ...
  2. Chanel No.5. ...
  3. 3. Guerlain La Petite Robe Noire. ...
  4. Dior Hypnotic Poison. ...
  5. The Body Shop White Musk. ...
  6. Emotion Ocean Fresh. ...
  7. 7. Kenzo Jungle. ...
  8. 8. Calvin Klein One.
Daha fazla öğe...•BE

En pahalı kadın parfümü hangisi?

1. Clive Christian imzalı Imperial Majesty (İmparator Görkemi) 215,000 dolar yani 316.000 YTL. Sadece 10 koleksiyoncu için 10 adet üretilen parfüm kadar şişesi de çarpıcı. Baccarat kristalinden imal edilen şişesinin boynunda, 5 karatlık elmasla süslenen 18 ayar altın halka bulunuyor.

Burberry en iyi kadın parfümü hangisi?

1. BurberryBurberry Classic. Gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri arasında gösterilen Burberry Classic, şık ve kendinden emin kadınları temsil ediyor. Üst notalarında yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik, alt notalarında misk ve vanilya, kalp notalarında ise yasemin ve sandal ağacı bulunuyor.

Versace Crystal Noir nasıl bir koku?

Koku ağır bir koku değil gün boyunca da üstünüzde kalıyor. Orta derecede kalıcı bir koku. Baymayan bir kokusu var. Her zaman olmasa da zaman zaman kendini farkettiren ve kendini sorduran bir parfüm.

Victoria Secret parfüm ne kokusu?

yaz kokularına hasta biri olarak bu parfümde ilk gelen notalar turunçgil, çilek ve vanilya. hafiften de misk esintisi de var gibi. hem kadınsı bir parfüm hemde ferah.

Burberry parfümün orjinal olduğunu nasıl anlarız?

► Orijinal parfümlerin hem kutusunda hem de şişesinde seri numarası yazmaktadır. Sahte parfümlerde ise sadece kutuda seri numarası yer alabileceği gibi hiç seri numarası yazılmamış olabilir. ► Parfümün sprey başlığına ilk bastığınız an çok önemlidir. Fabrikasyon üretimler ilk basışta boş hava sesi verecektir.

Burberry Weekend bayan nasıl kokuyor?

  • kokusu çiçek parfüm kalıcı fakat yoğun çiçek kokusu var. ...
  • Mis gibi koku seviyorsanız vazgeçemezsiniz. ...
  • Lise yıllarımdan beri ara ara alır kullanırım sevdiğim bir koku kaçırmadım açıkcası klasik burberry zarifliği ve kalıcılığı var.
  • aslında hoş bir kokusu var ama kalıcı olduğunu düşünmüyorum.
Daha fazla öğe...

Chloe nasıl bir koku?

Özgür bir ruh ve zahmetsiz şıklık, taze ve kadınsı bir koku için bir araya geldi. Chloé Eau de Parfum pudramsı çiçeksi notalardan oluşuyor, içerisinde şakayık, liçi meyvesi ve bahar frezyalarını barındırıyor. Flört eden havalı tepe noktalarında ise gül kokusunun şehvetini daha fazla hissettiriyor.

Versace vanitas nasıl bir koku?

1. misket limonu, frezya, tiare çiçeği, sedir, tonka fasulyesi notalarından oluşmuş versace parfümü. ... parfüm öznel olsundur hep. vanitas, adıyla belirttiği "kibir, boş gurur" duygusunu taşımıyor nazarımda. temiz, güzel, ferah, hoş bir beyaz çiçekler kokusu.

Victoria Secret Bombshell parfüm kokusu nasıl?

Victoria's Secret Bombshell Nasıl Bir Koku? Bombshell'in koku tarzı meyveli çiçeksi olarak tarif ediliyor. Parfümün notalarında Şakayık Çiçeği, Vanilya Orkidesi ve Mor Çarkıfelek Meyvesi baskın olarak yer alıyor.

Victoria Secret parfüm hangi ülkenin?

Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir. Victoria's Secret Amerikalı bir moda şirketi, perakendeci Limited Brands'ın bir parçasıdır. Ağırlıklı olarak kadın iç çamaşırı, pijama, dış giyim, mayo, ayakkabı, parfüm, şampuan ve vücut losyonları gibi ve aynı zamanda güzellik ürünleri satışı vardır.