Şule cet olayı nedir?

İçindekiler:

  1. Şule cet olayı nedir?
  2. Şule Çet kimdir nasıl öldü?
  3. Şule çeti kim öldürdü?
  4. Şule çete ne oldu?
  5. Şule Çetin davası nedir?
  6. Şule Çet nereden düştü?
  7. Şule Çet davası hangi Plaza?
  8. Müebbet ceza alan ne kadar yatar?

Şule cet olayı nedir?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet'in, tarihinde lüks plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili 31'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen dava geçen 4 Aralık'ta sonuçlandı.

Şule Çet kimdir nasıl öldü?

Şule Çet cinayeti, tarihinde Ankara'da 23 yaşındaki Şule Çet'in tecavüz edildikten sonra öldürülmesidir. ... Otopsi raporuna göre tecavüze uğradıktan sonra öldürüldüğü tespit edilmesinden sonra Olayın failleri cezalandırıldı.

Şule çeti kim öldürdü?

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in bir plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasının bozulması talebiyle tebliğname düzenledi.

Şule çete ne oldu?

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in şüpheli ölümüyle ilgili davada karar açıklandı. Mahkemeye göre Çet, tecavüze uğradı ve kasten öldürüldü. Davanın tutuklu sanığı Çağatay Aksu için müebbet hapis cezası verildi.

Şule Çetin davası nedir?

Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili 2 sanığın, "cinayet", "nitelikli cinsel saldırı" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ikinci duruşmasına Ankara'da görüldü.

Şule Çet nereden düştü?

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 'de Ankara'daki plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Çağatay Aksu ve Berk Akand tutuklanmıştı.

Şule Çet davası hangi Plaza?

22 yaşındaki üniversite öğrencisi Şule Çet, 'te Ankara'da Yelken Plaza'nın 20. katında bulunan bir ofiste şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Müebbet ceza alan ne kadar yatar?

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkUm edilmiş olanlar 30 yılını, müebbet hapis cezasına mahkum edilmiş olanlar 24 yılını, diğer süreli hapis cezalarına mahkum edilmiş olanlar cezalarının üçte ikisini infaz kurumunda çektikleri takdirde, koşullu salıverilmeden yararlanabilirler.