Yolcu 360 araç kiralama güvenilir mi?

İçindekiler:

  1. Yolcu 360 araç kiralama güvenilir mi?
  2. Yolcu 360 hangi illerde?
  3. Araba kiralama fiyatları ne kadar?
  4. Türkiye'de araba kiralamak kac para?
  5. Yolcu 360 sahibi kim?
  6. Yolcu 360 kurumsal mı?
  7. Kiralık Araba için ne gerekli?
  8. Araç kiralama depozito nedir?
  9. Sixt rent a car türkiyede kaç tane var?
  10. Sıxt rent a car kaç şubesi var?
  11. Yolcu 360 ne zaman kuruldu?
  12. Umut Yildirim kimdir?
  13. Yolcu 360 ne iş yapar?
  14. Kurumsal araç kiralama Nedir?
  15. Kiralık Araba kimlere verilir?
  16. Araba kiralama yaşı kaç?
  17. Araç kiralama depozito iadesi ne zaman?
  18. Araba kiralama günlük kaç km?
  19. Sixt rent a car hangi illerde var?
  20. Sixt rent a car sahibi kim?

Yolcu 360 araç kiralama güvenilir mi?

Yolcu360 için müşteri diye bir kelime yoktur. ... Yolcu360 şu güne kadar Turkcell, TEB, D-Smart, Zubizu gibi pek çok marka ile işbirliklerinde bulunmuş ve güvenilir bir rezervasyon kanalı olarak kullanıcılarına sürekli güncellenen avantajlar sunmuştur.

Yolcu 360 hangi illerde?

Yolcu360 olarak, başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere tüm Türkiye'de 2 binden fazla lokasyonda misafirlerimize hizmetlerimizi ulaştırıyoruz.

Araba kiralama fiyatları ne kadar?

Kiralık Araç Fiyatları
Modelİlan BaşlığıFiyat
Renault MasterSAVİS RENT A CAR KİRALIK PANELVANLAR 13-15m3 MASTER - DUCATO183 TL
Peugeot BoxerSAVİS OTO KİRALAMADAN PANELVAN 13-15 m3 BOXER MASTER DUCATO215 TL
Volkswagen JettaMİRBEY OTOMOTİV kiralık araç Acil250 TL
BMW 3 SerisiMİRBEY OTOMOTİV araç kiralama Acil500 TL
19 satır daha

Türkiye'de araba kiralamak kac para?

Türkiye içinde bir aylık araç kiralama fiyatı ne kadardır? Türkiye içinde kiralık bir aracın fiyatı, ortalama olarak aylık ₺ 8.904 (günlük ₺ 297) tutmaktadır.

Yolcu 360 sahibi kim?

Umut Yildirim - Cofounder/CEO - Yolcu360 | LinkedIn.

Yolcu 360 kurumsal mı?

yolcu360.com olarak, araç kiralamada kurumsal yaklaşımları önemsiyoruz. ... Ancak yerel anlayışla çalışan ve mükemmel hizmet kalitesi sunan çok sayıda rent a car firması olduğunu da biliyoruz.

Kiralık Araba için ne gerekli?

Araba Kiralarken Gerekli Evrakların Hazırlanması Sürücü belgesi ve yaş sınırı. Sürücü belgesinin en az iki yıllık olması gerekir. ... İkametgâh belgesi, Kiralayan adına kayıtlı, adresini de gösteren herhangi bir fatura.

Araç kiralama depozito nedir?

Araç kiralarken alınan depozitonun, araç kiralama sırasında oluşabilecek maddi hasarları karşılamak için teminat olarak alındığını ifade eden Vivi Araç Kiralama Genel Müdürü İbrahim Yılmaz, "Araç kiralarken alınan depozito, kiralayan kişinin araçta meydana getirebileceği hasar veya aracı kiralayan kişinin trafik ...

Sixt rent a car türkiyede kaç tane var?

Türkiye'de 23 şubeyle faaliyet gösteren SIXT, “Gezen Şube” ile araç kiralama sektöründe bir ilke imza atıyor. Gezen Şube, 10 Temmuz'dan itibaren sırasıyla Bodrum, Çeşme, Bursa ve İstanbul'da hizmet verecek.

Sıxt rent a car kaç şubesi var?

Almanya'nın ilk rent a car firması olarak, kuruluş öykümüz 1912 yılına uzanıyor. Sektörün dünya çapındaki en köklü firmalarından biri olarak bugün; yaklaşık 110 ülkede, 2100'ü aşkın şubemizle faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Yolcu 360 ne zaman kuruldu?

Yolcu360 olarak, dünyada fark yaratan bir marka olma hedefiyle 2015 yılında Silikon Vadisi'nde yola çıktık. Hayalimiz, araç kiralamayı birkaç “tık” ile tamamlayacak bir platformu hayata kazandırmak ve insanların yol arkadaşı olmaktı.

Umut Yildirim kimdir?

Araç kiralama platformu Yolcu360'ın kurucusu hemşehrimiz Umut Yıldırım, başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiriyor. Oğuzlar nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul'da yaşayan Umut Yıldırım, Silikon Vadisi'nde yaptığı çalışmalarla Türkiye'nin en başarılı teknoloji girişimcileri arasında yer alıyor.

Yolcu 360 ne iş yapar?

Yolcu360 olarak, yola çıkmak isteyen herkes için yurt içi ve yurt dışı tüm seçenekleri bir araya getiriyoruz. Araç kiralama sürecinde fiyat, model, firma veya marka gibi seçenekler üzerinde yaşanan stres ve zaman kaybının önüne geçmek için araç kiralamanın birkaç “tık” ile tamamlanmasını sağlıyoruz.

Kurumsal araç kiralama Nedir?

Kurumsal araç kiralama hizmeti denilince şirketlerin ve kurumların yaptıkları oto kiralama süreçleri anlaşılır. Bu kiralama türü, bireysel kiralamadan farklı olarak genellikle uzun dönemlidir. Ayrıca şirkete, alınan hizmete, sürece ve diğer pek çok detaya göre değişen şekilde vergi indirimler söz konusu olabilir.

Kiralık Araba kimlere verilir?

Orta ve üst sınıf araçlar için 25 yaş alt sınırdır. Lüks ve büyük araçlar için en az 28 yaşında olmanız gerekiyor. 18-21 yaşında olan sürücüler için bazı tedarikçilerimiz genç sürücü sigortası ile birlikte bu yaş aralığına kiralama yapabilmektedir.

Araba kiralama yaşı kaç?

SÜRÜCÜ BELGESİ VE YAŞ SINIRLAMALARI Araç Kiralamak için 21 yaşını doldurmuş olmanız ve en az 2 yıllık B grubu ehliyet sahibi olmanız gerekmektedir.

Araç kiralama depozito iadesi ne zaman?

Minimum kiralama süresi 24 saat olduğundan, en az 1 günlük ücret alınır. KİRALAMA BAŞINDA ALINAN DEPOZİTO BEDELİ NE ZAMAN İADE EDİLİR? Depozito iadeleri banka iç iletişiminden kaynaklı olarak iade işlemi yapıldıktan 25 iş gününde hesabınıza yansımaktadır.

Araba kiralama günlük kaç km?

City rent a car Araç kiralama firmamızdan yapacağınız araç kiralamalarında; Alt sınıf araçlarımızda günlük 250 km sınırlı.

Sixt rent a car hangi illerde var?

SIXT ARAÇ KİRALAMA TÜRKİYE ŞUBELERİ
  • Adana Havalimanı Ankara Esenboğa Havalimanı Antalya Havalimanı Dış Hatlar. ...
  • Dalaman Havalimanı İç Hatlar. Erzurum Havalimanı Gaziantep Havalimanı ...
  • İstanbul Taksim Hilton. İstanbul Yenibosna Airport AVM. İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar. ...
  • Marmaris Merkez. Trabzon Havalimanı

Sixt rent a car sahibi kim?

Erich Sixt Vermögensverwaltung GmbH Sixt/Üst kuruluşları