4 yıllık çoçuk gelişimi bölümünde hangi dersler var?

İçindekiler:

  1. 4 yıllık çoçuk gelişimi bölümünde hangi dersler var?
  2. Auzef hangi dersler var?
  3. Auzef dersleri nereden izlenir?
  4. Auzef ders notlarına nereden bakılır?
  5. Auzef kitap veriyor mu?
  6. Auzef dersleri senkronize etmek ne demek?
  7. Auzef ders materyallerine nasıl girilir?

4 yıllık çoçuk gelişimi bölümünde hangi dersler var?

Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümünde; Çocuk Gelişimi, İletişim Bilgisi, Eğitim Bilimine Giriş, Sınıf Yönetimi, Psikoloji, Hasta Çocukların Gelişimi, Çocuk ve Oyun, Temel İlk Yardım Bilgisi, Bilim ve Teknoloji, Çocuk Edebiyatı gibi derslerin alınması gerekir.

Auzef hangi dersler var?

LİSANS PROGRAMLARI
  • COĞRAFYA.
  • ÇOCUK GELİŞİMİ
  • FELSEFE.
  • İKTİSAT.
  • İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
  • İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
  • İŞLETME.
  • SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER (YENİ)
Daha fazla öğe...

Auzef dersleri nereden izlenir?

Ders Videolarına aşağıdaki adımları izleyerek ulaşabilirsiniz; aksis.istanbul.edu.tr adresinden İstanbul Üniversitesi Akademik Kayıt Sistemine (AKSİS) giriş sağlanır.

Auzef ders notlarına nereden bakılır?

Ders Çalışma Sayfası: Yeni arayüzün kullanımına ilişkin bilgiler aşağıdaki gibidir: Ders çalışma sayfasında sol tarafta üniteler menüsü, sağ tarafta ise ders notları bulunmaktadır. Sol menüden istenilen üniteye tıklanarak ünite içerikleri görüntülenebilmektedir.

Auzef kitap veriyor mu?

YÖK Dersleri Projesi kapsamında İÜ AUZEF, bünyesinde yer alan 47 programdaki 900'ü aşkın ders kitabını ülkemizdeki tüm öğrencilerin hizmetine sundu.

Auzef dersleri senkronize etmek ne demek?

Senkronize Et” butonuna tıklandığında öğrenci bilgileri ve kayıtlı olunan dersler güncellenebilir. “Derslerim” menüsünden kayıtlı olunan tüm derslere her sayfadan hızlı eri im sağlanır.

Auzef ders materyallerine nasıl girilir?

Öğrencilerimiz, kendi öğrenci otomasyon sistemine kişisel kullanıcı adları ve şifreleri ile girebilirler. Öğrencilerin ders içeriklerini (pdf, video,ppt) görebildikleri sistemdir. Ders kitaplarınıza (epub,pdf) akıllı telefonlarınızı kullanarak internet üzerinden ulaşabilirsiniz.