Burak Elmas Ermeni mi?

İçindekiler:

  1. Burak Elmas Ermeni mi?
  2. Burak Elmas ne iş yapıyor?
  3. Burak Elmas ne işle meşgul?
  4. Dap Yapı sahibi kim?
  5. Galatasaray yeni başkanı Burak Elmas Kimdir?
  6. Burak Elmas eşi kimin kızı?
  7. Sur Yapı nasıl bir firma?

Burak Elmas Ermeni mi?

Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğlu olarak tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde doğdu. Burçin Elmas ve Burçak Elmas adında iki kardeşi bulunuyor. Aslen Giresunludur.

Burak Elmas ne iş yapıyor?

İş İnsanı Burak Elmas/Meslekleri

Burak Elmas ne işle meşgul?

İş hayatına Türkiye'nin en büyük bağımsız hızlı tüketim ürünleri distribütörlerinden birinde başlayan Elmas, aile şirketlerinde ve uluslararası birçok ortak girişimde yönetici pozisyonunda rol aldıktan sonra İngiltere merkezli uluslararası bir lojistik şirketi kurdu. 2008 yılından itibaren Godiva Investment şirketinde ...

Dap Yapı sahibi kim?

DAP Yapı ' nın sahibi Ziya Yılmaz,34 yaşında. Trabzonlu olan Yılmaz, "Karadenizliyim ama sanılanın aksine babadan kalma bir işi devralmadım" diye söze giriyor. Babası taş ocağı işletmeciliği yapan Yılmaz,"Hedeflerimi daima büyük tuttum.

Galatasaray yeni başkanı Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk iş insanı ve spor yöneticisidir. Genç yaştan itibaren Galatasaray'da üst düzey görevlerde yer almıştır. 2021 Galatasaray başkanlık seçiminde aday oldu. ... Eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir.

Burak Elmas eşi kimin kızı?

tarihinde İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Burak Elmas, Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğludur. Baba tarafından Giresunlu olan Elmas, eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir. Burak Elmas, Faruk Süren'in damadıdır.

Sur Yapı nasıl bir firma?

"Uygarlığın mimarı" sloganı ile yola çıkan Sur Yapı, konut, ofis ve AVM başta olmak üzere pek çok farklı sektördeki inşaat projeleri ile konut ve inşaat alanında başarılara imza atmaya devam ediyor. 1992 yılından bu yana pek çok prestijli projeye imza atan ve sektöründe öncü bir nitelik taşıyan Sur Yapı İstanbul, ...