Dijital takograf kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Dijital takograf kartı nasıl alınır?
  2. Dijital ehliyet almak için ne gerekiyor?
  3. Ehliyet eve ne zaman gelir?
  4. Dijital ehliyet almak kaç para?
  5. Dijital ehliyet harcı kaç para?
  6. Nüfus müdürlüğü ehliyet kaç günde gelir?

Dijital takograf kartı nasıl alınır?

Sayısal takograf kartı almak isteyen sürücü/şirket ve servisler başvurularını internet üzerinden http://staum.tobb.org.tr adresinden ulaşacakları başvuru ekranı aracılığıyla yapacaklardır.

Dijital ehliyet almak için ne gerekiyor?

Sayısal Takoğraf Kartı (Dijital Ehliyet) başvurusunda talep...
  • Sürücü Kartı Nüfus cüzdanı veya Sürücü belgesi. 1 Adet biyometrik fotoğraf.
  • Şirket Kartı Oda Kayıt Sureti veya Oda faaliyet belgesi.

Ehliyet eve ne zaman gelir?

Ehliyetim kaç günde elime ulaşır? Ehliyetler en geç "1 hafta" içerisinde kişinin elinize ulaşır. Eğer ehliyetiniz gelmediyse ve cep telefonunuza barkod için SMS gönderilmediyse, öncelikle baskı işlemleri yapılmamış olabilir ya da cep telefonu veya adresinizi işlemler esnasında hatalı vermiş olabilirsiniz.

Dijital ehliyet almak kaç para?

Pek çok kişi dijital ehliyeti nasıl alacağını merak ediyor. Dijital ehliyeti alabilmek için ödenmesi gereken bazı ücretler bulunuyor. Sürücü kartları için 130 TL, şirket ve servis araçları için 400 TL ödemesi yapılması gerekiyor. Ödemelerin yapılmaması durumunda, dijital ehliyet başvurusu yapmak mümkün değildir.

Dijital ehliyet harcı kaç para?

Dijital ehliyetin ne olduğu ve nasıl alındığı kadar, dijital ehliyetin fiyatı da merak ediliyor. Dijital ehliyetin fiyatı, sürücü kartları 130 TL, şirket ve servis kartları 400 TL olarak belirlenmiştir.

Nüfus müdürlüğü ehliyet kaç günde gelir?

Sürücü belgeniz en geç 15 gün içinde adresinize teslim edilir. Sürücü belgesi başvurunuzun ne durumda olduğunu E-devlet şifrenizle giriş yaparak Sürücü Belgesi Başvuru Durumu Sorgulama sayfasından görüntüleyebilirsiniz.