1 BiLira kaç TL?

İçindekiler:

  1. 1 BiLira kaç TL?
  2. BiLira Coin kimin?
  3. BiLira kaç dolar?
  4. BiLira Coin nedir?
  5. MPAY nedir?
  6. TRYB nedir?
  7. BiLira hangi ülkenin?
  8. BiLira kripto para nasıl alınır?
  9. Nft Coin nedir?
  10. MPAY kaç TL?
  11. Amepay Coin nedir?

1 BiLira kaç TL?

BiLira bugünkü fiyatı ₺1.01 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺12,934,377 TRY.

BiLira Coin kimin?

Hatırlatmak gerekirse BiLira, 2019 yılının Nisan ayında Sinan Koç, Vidal Arditi ve Murat Fırat tarafından geliştirildi.

BiLira kaç dolar?

BiLira Price & Market Data BiLira fiyatı bugün $0,113961 ve 24 saatlik işlem hacmi $1.902.881.Fiyat son 24 saatte -0.7% azalmıştır.It has a circulating supply of 540 Milyon TRYB coins and a total supply of 539 Milyon.

BiLira Coin nedir?

BiLira, dijital ortamlarda kullanılabilecek dijital varlık veya dijital para birimidir. ... BiLira, her bir TRYB karşılığında banka hesaplarında reel Türk Lirası bakiyesi olduğunu böylece her piyasaya sürülen her bir 1 TRYB karşılığında 1 TL reel para birimi bulunmaktadır.

MPAY nedir?

MenaPay, geleneksel ödeme yerine blok zincir tabanlı tam destekli kripto para birimini getiriyor ve P2P işlemlerini günlük hayatın her alanında etkinleştirmek için güvenli ve şeffaf ödeme ağ geçidini sunuyor.

TRYB nedir?

BiLira, dijital ortamlarda kullanılabilecek dijital varlık veya dijital para birimidir. Türk Lirası'nın karşılığı olarak piyasaya sürülmüş bir stabil coindir. BiLira'nın kısaltması (TRYB) olarak gösterilmektedir. ... Türk Lirası bakiyenizin dijital karşılığıdır.

BiLira hangi ülkenin?

BiLira ekibi projelerini “Türkiye'nin ilk Blockchain tabanlı istikrarlı kripto para birimi” olarak tanımlıyor. BiLira ekibi, Türkiye'nin deneyimli Blockchain yazılımcılarından, uzman bir hukukçudan ve finansçılardan oluşuyor. İstanbul merkezli bir ofiste çalışmalarını yürüten platform, Nisan 2019'da kuruldu.

BiLira kripto para nasıl alınır?

BiLira satın almak veya kullanmak için sanal cüzdan oluşturulması gerekiyor. Bu cüzdanların adresleri sayesinde kripto para takası yapabilir, alışveriş yapabilirsiniz. BiLira transfer işlemi asimetrik şifreleme ile imzalanarak gönderilir. İşlemlerin her biri ağda duyurulur ve blockchain'e, yani zincire dahil olur.

Nft Coin nedir?

NFT COIN NEDİR? ... Değiştirilemez bir token (NFT), her NFT'nin benzersiz bir dijital öğeyi temsil edebildiği ve bu nedenle birbirinin yerine geçemeyen, blok zinciri (blockchain) adı verilen bir dijital defterdeki bir veri birimidir.

MPAY kaç TL?

MPAY Fiyatı Canlı Veri MenaPay bugünkü fiyatı ₺0.125286 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺6,377.81 TRY.

Amepay Coin nedir?

AMEPAY coin(AME), Ethereum tabanlı ERC-20 üzerine inşa edilen ve AMEPAY tarafından geliştirilen en yeni kripto para birimidir. ... 31 Ekim'e kadar BTC, ETH, XRP veya geleneksel para birimleriyle satın alınabilir ve satın alma işleminde size %100'e varan bonus sağlayabilir.