Dr Ümit Aktaş kim?

İçindekiler:

  1. Dr Ümit Aktaş kim?
  2. Fitoterapi Uzmanı Ne Yapar?
  3. Fitoterapi tedavi nedir?
  4. Fitoterapi ne kadar sürer?

Dr Ümit Aktaş kim?

Doktor Ümit Aktaş, Türkiye'nin en iyi akupunktur uygulamacılarından biridir. Bu alanda eğitim seminerleri vermektedir. Çok gerekmedikçe ilaç kullanmaya karşı olan Ümit Aktaş, Fitoterapi (Bitkilerle tedavi) dalında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nden yüksek lisans aldı.

Fitoterapi Uzmanı Ne Yapar?

Fitoterapide bitki ilaçları, hastayla yapılan profesyonel bir konsültasyona göre seçilir. Fitoterapi, vücudun normal işlevlerini uyarmak veya güçlendirmek için seçilirler ve böylece vücudun kendini iyileştirmesine yardımcı olurlar.

Fitoterapi tedavi nedir?

Fitoterapi bitkilerle tedavi anlamına gelir. Fitoterapi, bitkilerin içerdiği kimyasal maddeleri kullanarak hastalıkları önleme ve tedavi etmektir. Günümüzde zinde bir yaşam için ve hastalıkların önlenmesinde çok yardımcıdır.

Fitoterapi ne kadar sürer?

Fitoterapi tedavisi ne kadar sürer? Bu tamamen kişiye ve koşullarına bağlı olacaktır. Hastanın fitoterapi ile uyumu da çok önemlidir. Soğuk algınlığı veya grip gibi akut durumlar veya kronik durumlar için 4-6 hafta içinde semptomlarda düzelme görülmesi günler geçtikçe not edilmelidir.