Vodafone hediye çarkından neler çıkıyor?

İçindekiler:

  1. Vodafone hediye çarkından neler çıkıyor?
  2. Vodafone hediye Çarkı nasil yapilir?
  3. Vodafone çarkı kaldırdı mı?
  4. Vodafone hediye çarkı nedir?
  5. Vodafone yanımda şifresiz giriş nasıl yapılır?
  6. Vodafone hediye çarkı sosyal pass nedir?
  7. Vodafone Yanımdaya giriş nasıl yapılır?
  8. Vodafone şifrem ne?
  9. Vodafon yanimda nasil yuklenir?
  10. Vodafone Şikayet Nasıl Yapılır?

Vodafone hediye çarkından neler çıkıyor?

Vodafone Hediye Çarkı Hediyeleri Neler?
  • 500 MB internet (haftalık)
  • 1 GB internet (haftalık)
  • 2 GB internet (haftalık)
  • 4 GB internet (haftalık)
  • 5 GB internet (haftalık)
  • 1000 dk ücretsiz konuşma (haftalık)
  • Sürpriz hediyeler.

Vodafone hediye Çarkı nasil yapilir?

Yanımda Uygulamasını indirdikten sonra BANA NE VAR kısmına giriş yapıp çarkı çevirmeniz yeterli. Eğer akıllı telefon sahibi değilseniz yada Yanımda uygulaması telefonunuza yüklü değilse Telefonunuzda BANANEVAR yazıp 5065 mesaj atmanız yeterli hattınıza tanımlı olan hediye SMS olarak size bildirilecektir.

Vodafone çarkı kaldırdı mı?

Vodafone, çark oyununu “Bana ne var” hizmetinden kaldırıyor.

Vodafone hediye çarkı nedir?

Vodafone Hediye Çarkı, Vodafone Yanımda çatısı altında kullanıcıların fazlasıyla ilgi gösterdiği bir platform. ... 20 GB'a kadar internet kazandırarak sınırları zorlayan Hediye Çarkı; internetten yemeyen İletişim, Video ve Sosyal Pass paketleri ve popüler markalarda indirimler dahil birçok sürpriz hediye sunuyor.

Vodafone yanımda şifresiz giriş nasıl yapılır?

Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz. Yurtdışında Vodafone Self Servis şifresi almak için ise + 00 00 numarasına S yazıp SMS atılması gerekmektedir.

Vodafone hediye çarkı sosyal pass nedir?

Vodafone sosyal pass paketi İnstagram, Facebook, Twitter uygulamalarında geçerlidir ve bu uygulamalarda da kişilere sınırsız bir kullanım hakkı sunmaktadır. Bu paket Red25, Red35, Red 25 GB, Red 30 Gb, Red 40GB tarifelerini kullanan kişilere ücretsiz olarak verilmektedir.

Vodafone Yanımdaya giriş nasıl yapılır?

Giriş Adımları Vodafone Yanımda şifrenizi uygulamanın giriş sayfasındaki "Şifre Al" butonuna basarak veya S yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.

Vodafone şifrem ne?

Self Servis SMS ile; "SIFRE" veya "S" yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndererek şifrenizin size mesaj olarak ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 7000 Sesli Yanıt Self Servisi arayarak; Cep telefonunuzdan 7000'i ücretsiz arayarak şifrenizi anında alabilirsiniz.

Vodafon yanimda nasil yuklenir?

Vodafone yanımda uygulamasını online mağazalarından ücretsiz indirebilirsiniz. Google Play ve App Store uygulama mağazalarında arama sekmesine “Vodafone Yanımda” yazmanız yeterli. İlk gelecek sonuca tıklayın ve Vodafone Yanımda uygulamasının orijinal versiyonunu indirin.

Vodafone Şikayet Nasıl Yapılır?

Şikayet yönetimi sayfasına ulaşmak için tıklayınız. Bunun dışında Vodafone hattınızdan 542 'yi, diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 00 00'ı, yurt dışından 00 00 00'ı arayarak Vodafone Müşteri Hizmetlerine ulaşabilir ve şikayetinizi iletebilirsiniz.