Artı Yatırım Holding kimin?

İçindekiler:

  1. Artı Yatırım Holding kimin?
  2. Arti Holding ne iş yapar?
  3. Artı Yatırım Holding borsaya dönecek mi?
  4. A&S Holding ne iş yapar?
  5. Egelico hisse ne oldu?
  6. Global maske kimin?
  7. Kottan çıkarılan hisse ne olur?

Artı Yatırım Holding kimin?

Artı Yatırım Holding
KurucuMehmed Nureddin Çevik
Genel merkeziİstanbul , Türkiye
Kilit kişilerMehmed Nureddin Çevik (Yönetim Kurulu Başkanı) Masum Çevik (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)
Öz sermaye-1.5 milyon ₺
Websiteartiyatirimholding.com.tr

Arti Holding ne iş yapar?

ARTI YATIRIM HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ, eski adıyla Asya Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı, portföy geliştirme ve yönetim faaliyetleri ile uğraşan Türkiye merkezli bir yatırım şirketidir. ... Şirket, ayrıca aracılık ve yatırım danışmanlığı hizmetleri de vermektedir.

Artı Yatırım Holding borsaya dönecek mi?

Artı Yatırım Holding'in Borsa İstanbul macerası sona erdi. 2020 yılında kuruşlu seviyelerde işlem görürken geçtiğimiz Kasım ayında birden bire 17 liraya kadar yükselen, sermayesi 10 milyon lirayken özsermayesi -1.5 milyona gerileyen, yüzde 98.99'u halka açık olan şirkete ilişkin Borsa İstanbul yeni karar aldı.

A&S Holding ne iş yapar?

A & S Yatırım Holding bünyesinde, Gayrimenkul – İnşaat, Finans ve Varlık Yönetimi, Yatırım Danışmanlığı, İhracat, Turizm, Enerji, Eğitim, Medya ve Perakendeciliğin olduğu, başkan Uğur Akkuş'un temelini attığı, kuşaktan kuşağa aktarılan ticari bilgi birikimiyle 4 ülkede 18 şirketin toplamından oluşmuş, yabancı ortaklı ...

Egelico hisse ne oldu?

Borsa İstanbul, Egeli &Co'ya ait 3 şirketin borsa kotundan çıkarılmasına karar verdi. ... Ayrıca Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı da faaliyetinin bulunmaması nedeniyle kottan çıkarıldı. Böylece binlerce yatırımcının elindeki hisseler kağıt haline döndü.

Global maske kimin?

Türk üretimi olup A&S Yatırım Holding iştiraki olarak hayata geçmiştir. Dünyayı sarıp sarmalayan Covid -19 virüsüne karşı, salgının yayılmaması ve hızlı önlenebilmesi için Dünya Sağlık Örgütü uzmanları maske kullanımının gerekli olduğunu bildirmişlerdir.

Kottan çıkarılan hisse ne olur?

Ancak borsa yönetim kurulu kararıyla kottan çıkarılan şirketlerin hisse senetlerinin değeri bir anda sıfırlanır. Bir gün önce para eden yatırımın değeri sıfıra iner. Bir de üzerine şirketin mali durumu daha da kötüleşir ve şirket iflas ederse, yatırımcılara kalan, bunun üzerine bir bardak soğuk su içmektir.