Kargo göndermek yasak mı?

İçindekiler:

  1. Kargo göndermek yasak mı?
  2. Bir kargo en geç saat kaçta gelir?
  3. Saat kaça kadar kargo gelir?
  4. Yurtiçi Kargo 15 Temmuz çalışıyor mu?
  5. Yurtiçi cumartesi kargo alıyor mu?
  6. Tam kapanmada kargo gönderilir mi?
  7. PTT kargo gelip alıyor mu?

Kargo göndermek yasak mı?

Genelgede yer alan ibarelere göre kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar yasaklardan muaf olacak.

Bir kargo en geç saat kaçta gelir?

1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar çalışıp, kapanmaktadır. Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir. Yurtiçi Kargo çalışma saatleri hafta içi 09.00 - 18.00 arası hizmet veriyor.

Saat kaça kadar kargo gelir?

Türkiye'nin en çok kullanılan kargo şirketlerinden biri olan Yurtiçi Kargo hafta içi günlerde sabah 09.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet vermektedir. Hafta sonu Çalışma saatleri cumartesi günü yarım mesai olan Yurtiçi Kargo 16.00'da kapanır. Pazar günleri ise tamamen kapalı olmaktadır.

Yurtiçi Kargo 15 Temmuz çalışıyor mu?

15 Temmuz nedeniyle birçok kurum kapalı olacak, kargolar açık mı merak ediliyor. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, Sürat Kargo, MNG Kargo 15 Temmuz'un resmi tatil olması sebebi ile kargo dağıtımı yapılmayacağını duyurdu. ... Bugün olan resmi tatil nedeniyle kargolar dağıtım gerçekleştirmeyecek.

Yurtiçi cumartesi kargo alıyor mu?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Tam kapanmada kargo gönderilir mi?

Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

PTT kargo gelip alıyor mu?

İşlemleri doğru yaptığınızda siparişinizi oluşturarak PTT kargo kurye görevlisi adresinize zamanında gelerek kargonuzu alacaktır. ... Postaya verilmek istenen posta gönderilerin, PTT tarafından gönderici adresinden alınması hizmetine "Adresten Alım Özel Hizmeti" denir.