Gece kulübü ne zaman açılacak?

İçindekiler:

  1. Gece kulübü ne zaman açılacak?
  2. Eğlence mekanları saat kaça kadar açık?
  3. Gece Kulüpleri 1 Temmuzda açılıyor mu?
  4. Barlar Ne Zaman Açılıyor 2021?
  5. 1 Temmuzda her yer açılacak mı?
  6. 1 Temmuz da nargile kafeler açılıyor mu?
  7. Barlar ne zaman açiliyor 2021?
  8. 1 Haziran eğlence mekanları açılıyor mu?

Gece kulübü ne zaman açılacak?

İşte gece kulüpleri ile ilgili detaylar... GECE KULÜPLERİ AÇILIYOR MU? Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilmiş durumda olan tüm iş yerleri 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tekrar faaliyet gösterebileceklerdir.

Eğlence mekanları saat kaça kadar açık?

1 Temmuz itibariyle başlamak üzere sokağa çıkma kısıtlamalarını tümüyle kaldırıldı. Müzikli eğlence mekanları saat 24:00'a kadar açık olacak.

Gece Kulüpleri 1 Temmuzda açılıyor mu?

Gece kulüpleri yeniden hizmet verecek mi? Halihazırda faaliyetlerine ara verilmiş durumda olan tüm iş yerleri, 1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren tekrar faaliyet gösterebileceklerdir.

Barlar Ne Zaman Açılıyor 2021?

kaydıyla 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren (Pazar günleri hariç) 07.00 - 21.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

1 Temmuzda her yer açılacak mı?

Genelgeye göre, Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak. Tüm iş yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre belirlenmiş açılış-kapanış saatleri arasında hizmet verebilecek.

1 Temmuz da nargile kafeler açılıyor mu?

NARGİLE KAFELER AÇILDI MI? Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek. Ancak nargile kafelerin üzerindeki kısıtlama yeni bir karar alınıncaya kadar devam edecek.

Barlar ne zaman açiliyor 2021?

1 Haziran 2021 tarihinden itibaren içkili lokantalar açılacak ama bar, gazino, pavyon gibi mekanların açılması mümkün değil.

1 Haziran eğlence mekanları açılıyor mu?

1 HAZİRAN'DA EĞLENCE MEKANLARI AÇILACAK MI? Eğlence mekanları için yasaklar devam ediyor. Ayrıca İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre, Konaklama tesislerinin kapalı alanlarında bulunan eğlence merkezleri kapalı tutulacak ve bu alanlarda müşteri kabul edilmeyecektir.