Elektrik arızası telefon numarası kaç?

İçindekiler:

  1. Elektrik arızası telefon numarası kaç?
  2. Alo 186 nedir?
  3. Elektrik Arıza 186 mı?
  4. Çorum elektrik Arıza numarası kaç?
  5. Elektrik kesintisi için nereyi aramamız lazım?
  6. 186 nerenin telefonu?
  7. Elektriğin ne zaman geleceğini nasıl öğrenebilirim?
  8. 186 yi nereye şikayet edebilirim?
  9. Elektrik kesildi kimi aramalıyım Ankara?

Elektrik arızası telefon numarası kaç?

Elektrik arızaları ile ilgili görevli şirket bölgedeki elektrik dağıtım şirketidir. Türkiye'nin tüm elektrik dağıtım bölgelerinde elektrik arıza çağrı merkezi telefon numarası 186'dır.

Alo 186 nedir?

Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

Elektrik Arıza 186 mı?

Aciliyet içeren istek ve önerileriniz için ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezimizi 7/24 arayabilirsiniz.

Çorum elektrik Arıza numarası kaç?

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım, Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde olan dağıtım altyapısının bakımı ve işletmesinden sorumludur. Yedaş'a 7 gün numaralı arıza hattından ulaşabilirsiniz. Arıza bildirimi yapabilir, bakım programı ve planlı kesintiler hakkında bilgi alabilirsiniz.

Elektrik kesintisi için nereyi aramamız lazım?

Elektrik kesintisi ya da arıza durumlarında 186 numaralı elektrik arıza hattından ilinizdeki dağıtım şirketine telefon edebilirsiniz. Arıza hattı 7 gün 24 saat boyunca hizmet verir.

186 nerenin telefonu?

186 numarası bir alana hizmet eden aracı bir kurumun çağrı merkezi numarasıdır. Sabit hatlardan da bu numara aranabilir. Bulunulan bölgenin belediyelerine ait olan bu çağrı merkezi numaraları su, elektrik, doğal gaz gibi alanlara da ait olabilmektedir. 186 da elektrik arızanın çağrı merkezi numarasıdır.

Elektriğin ne zaman geleceğini nasıl öğrenebilirim?

Elektrikler ne zaman gelecek sorusunu merak edenler elektrik arıza 186 'yı arıyor.

186 yi nereye şikayet edebilirim?

Kaçak elektrik kullandığını tespit ettiğiniz kişi veya kişileri ALO 186 çağrı merkezi numarasının kaçak elektrik ihbarı bölümünden, usulsüz kullanım ihbarı yapılacak bölgenin görevli dağıtım şirketinin internet sitelerinde yer alan kaçak ihbar formu aracılığı ile veya şahsi olarak dağıtım şirketine şikayet ...

Elektrik kesildi kimi aramalıyım Ankara?

Başkent Dağıtım'a ALO 186 çağrı merkezinden ulaşarak arıza bildirimi yapabilirsiniz. Planlı kesinti yapılmışsa, çalışmalarla ilgili bilgi alabilir ve tahmini kesinti süresini öğrenebilirsiniz. ALO 186 elektrik çağrı merkezi 7 gün 24 saat hizmet vermektedir.