PUBG kaç indirildi?

İçindekiler:

  1. PUBG kaç indirildi?
  2. Papçi oyunu kaç kişi oynanır?
  3. PUBG Mobile yi hangi ülke yaptı?
  4. Zula Mobile kaç kişi oynuyor?
  5. Minecraft oynayan kaç kişi var?
  6. Minecraftı kaç kişi indirmiş?
  7. PUBG Mobile sahibi kimdir?

PUBG kaç indirildi?

Mobil oyuncuların popüler oyunu PUBG Mobile, çıktığı 2018 yılından 2021 yılına kadar toplamda 1 milyar indirme sayısını geçti.

Papçi oyunu kaç kişi oynanır?

Oyunda 100'e yakın (en fazla 100) oyuncu rotası belirlenmiş bir uçağın içinde oyuna başlarlar.

PUBG Mobile yi hangi ülke yaptı?

Tencent Games, Çin merkezli bir şirkettir. PUBG Mobile oyunu, tarihinde ilk çıkışını Çin'de yapmıştır. Sadece Çin'e aittir demek yerine, Çin-Güney Kore ortak yapımıdır demek daha doğru olur.

Zula Mobile kaç kişi oynuyor?

Türkiye'de ve dünyada 27 milyon oyuncusu bulunan fenomen oyun Zula'nın yaratıcısı yerli oyun şirketi InGame Group, yerli bir şirket olarak Türkiye'nin oyun alanında dünyaya açılan markası olmak misyonuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Minecraft oynayan kaç kişi var?

Minecraft'ın oyuncu sayısı Minecraft'ın toplam oyuncu sayısı Pubg ya da Fortnite gibi yapımları geçmeyi başarıyor. Bu sayede daha da popüler hale geliyor. Minecraft'ın şu an tam 112 milyon oyuncusu bulunuyor. Bu Minecraft'ı en çok oyuncusu olan oyun yapıyor.

Minecraftı kaç kişi indirmiş?

İlk çıkışını 2011 yılında yapan Minecraft, 100 milyondan fazla kişi tarafından oynanıyor. Steam benzeri platformlardan PC'ye indirilme sayısı 19 milyon ve fiziksel satışları ise 54 milyon adedi aşmış durumda ve bu sonuçlarla dünyanın en çok oynanan oyunu.

PUBG Mobile sahibi kimdir?

Battle royale modunun yaratıcısı Brendan Greene, bu modu ilk olarak h1z1 ve arma oyunlarıyla bizlerle tanıştırmıştı. Daha sonra bu oyunlarla ilişiği kesen Greene, kendi ekibini toplayarak PUBG'y hayata geçirdi.