Antalya kayak merkezi hangi dağ?

İçindekiler:

  1. Antalya kayak merkezi hangi dağ?
  2. Antalya'da kayak yapılır mı?
  3. Antalya Saklıkent kaç para?
  4. Antalyada nerede kayak yapılır?
  5. Saklıkent Kayak Merkezi hangi ilçede?
  6. Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?
  7. Antalya Saklıkent Nerede Kalınır?
  8. Antalya Saklıkent Kanyon kaç km?
  9. Saklıkent Antalya nereye bağlı?
  10. Saklıkent teleferik ne kadar?
  11. Saklıkent kış turizmi nerede?
  12. Saklıkent Kanyonu hangi ilçeye bağlı?
  13. Antalya Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?
  14. Antalya Fethiye Saklıkent arası kaç km?
  15. Antalya Saklıkent Kayak Merkezi arası kaç km?
  16. Antalya Saklıkent Kanyon nerede?

Antalya kayak merkezi hangi dağ?

Torosların Beydağları kısmında yer alan Bakırlıdağ kuzey yamacına kurulmuş 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşan bir kayak kompleksidir. Akdeniz`e ve Ekvator`a en yakın kayak tesislerinden birisi olan Saklıkent kayak merkezinde Aralık 10 – Nisan 10 arasında yaklaşık 120 gün kaliteli kayak imkânı vardır.

Antalya'da kayak yapılır mı?

Türkiye'nin gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya'da iki mevsim aynı anda yaşanıyor. Konyaaltı plajlarında denize giren ziyaretçiler, aynı gün içinde Saklıkent'te de kayağın keyfini yaşıyor.

Antalya Saklıkent kaç para?

Antalya Saklıkent Kayak Merkezine girişte yaya fiyatları yetişkinler için 15 TL, öğrenci için 10 TL ve 7 ile 12 yaş arası 5 TL olarak biliniyor.

Antalyada nerede kayak yapılır?

Saklıkent kayak merkezi, Torosların Beydağları kısmında yer alan Bakırlıdağı kuzey yamacına kurulmuş 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşan bir kayak kompleksidir.

Saklıkent Kayak Merkezi hangi ilçede?

Antalya'da yer alan Saklıkent Kayak Merkezi 2550 metre yüksekliğindedir. Ayrıca bu kayak merkezi, Beydağlarında bulunmaktadır. Kayak merkezindeki kayak alanları 2000 metre ile 400 metre yükseklikleri arasındadır.

Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?

Antalya'da bulunan Saklıkent kayak merkezine ulaşım da oldukça kolay ve rahattır. Saklıkent Kayak Merkezi Nerede? Saklıkent kayak merkezi Antalya ilinin batısında bulunuyor. Beydağları üzerine kurulu olan Saklıkent kayak merkezi Antalya merkeze 45 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Antalya Saklıkent Nerede Kalınır?

Saklıkent Kayak Merkezi yakınındaki oteller
  • Yenivadi. Saklıkent Kayak Merkezi ile 14,4 kilometre. ...
  • Villa TaçMahal. Saklıkent Kayak Merkezi ile 13,7 kilometre. ...
  • Saklıköy Evleri. Saklıkent Kayak Merkezi ile 16,2 kilometre. ...
  • Flamingo Residence. ...
  • LemonPark House. ...
  • Mene Suites. ...
  • Demak Suit Homes. ...
  • Asia Hotel.
Daha fazla öğe...

Antalya Saklıkent Kanyon kaç km?

İşte size Saklıkent... Saklıkent Kanyonu, Antalya merkezine 190 km., Fethiye'ye ise 45 km. uzaklıkta.

Saklıkent Antalya nereye bağlı?

Saklıkent 36.843151 enlem ve 30.337130 boylamda yer almaktadır. Korkuteli ilçesine bağlıdır. Saklıkent haritası Antalya ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1840 metredir.

Saklıkent teleferik ne kadar?

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi 2021 yılı Teleferik Telesiyej ücretleri (skipass): TL. 20 çıkış: 180 TL. 1 günlük skipass ücreti: 100 TL.

Saklıkent kış turizmi nerede?

Saklıkent Kayak Merkezi Antalya'nın batısında Bey Dağları üzerinde, Antalya kent merkezine 50 km. kuzeybatıda yer almaktadır.

Saklıkent Kanyonu hangi ilçeye bağlı?

Saklıkent Kanyonu Nerededir, Hangi Bölge ve İldedir? Muğla'nın Fethiye ve Antalya'nın Kaş ilçelerinde yer alan Saklıkent Milli Parkı içerisinde Saklıkent Kanyonu yer alır. Tam olarak Fethiye'nin Foça Mahallesinde yer alır. Antalya merkeze 200 km mesafede yer alan kanyon, Fethiye'ye 46 km mesafede yer alır.

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi nereye bağlı?

Saklıkent kayak merkezi Antalya ilinin batısında bulunuyor. Beydağları üzerine kurulu olan Saklıkent kayak merkezi Antalya merkeze 45 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Saklıkent kayak merkezi Antalya Havaalanı'na 65 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Antalya Fethiye Saklıkent arası kaç km?

Fethiye Kanyon arası uzaklık D400 karayolu üzeriden 47 Km ve yaklaşık 50 dakika mesafededir. Antalya Saklıkent Arası Kaç Km? Saklıkent ile Antalya arası mesafe D330 karayolunu kullanarak 195 Km ve yaklaşık 2 saat 41 dakika uzaklıktadır.

Antalya Saklıkent Kayak Merkezi arası kaç km?

Saklıkent Kayak Merkezi, Antalya merkezden yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta.

Antalya Saklıkent Kanyon nerede?

Antalya ve Muğla il sınırları içinde yer alan Saklıkent Milli Parkının en bilinen yeri Saklıkent Kanyonu dur. Eşen Çayının bir kolunun kaynağını barındırmaktadır. Kanyonun Antalya'ya yaklaşık 200 km, Fethiye'ye 47 km, Kaş'a ise 64 km uzaklıktadır.