Türk Telekom BTK Akademi 6 GB nerede kullanılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom BTK Akademi 6 GB nerede kullanılır?
  2. BTK Akademi 6 gb ne işe yarar?
  3. BTK Akademi nedir ücretli mi?
  4. BTK Akademi yaş sınırı var mı?
  5. BTK Akademi Türk Telekom ücretli mi?
  6. Turk Telekom nasıl hediye internet?
  7. Bimcell'de hediye internet var mı?
  8. BTK Akademi Eğitimleri Nelerdir?
  9. 1 milyon istihdam yaş sınırı var mı?
  10. BTK Akademi sertifika ne ise yarar?
  11. BTK paketi nedir?
  12. Türk Telekom Nasıl GB kazanılır?
  13. BİMcell bedava internet nasıl kazanılır?
  14. BİMcell'de salla kazan nasıl yapılır?
  15. BTK akademi dersleri nasıl izlenir?
  16. Kurs Katılım Belgesi ne işe yarar?
  17. 1 milyon istihdam kayıt ücretli mi?
  18. 1 milyon istihdam hangi eğitimler var?
  19. BTK Akademi sertifika veriyor mu?

Türk Telekom BTK Akademi 6 GB nerede kullanılır?

BTK Akademi 6 GB hediye internet paketini BTK'nın eğitim sitesinde kullanabilirsiniz. Bütün operatörlerde geçerli olan BTK akademi hediye interneti btkakademi.gov.tr adresinde kullanılabilir.

BTK Akademi 6 gb ne işe yarar?

BTK Akademi Online Eğitim Platformuna her yerden bağlanabilmen ve istediğin eğitimi özgürce izleyebilmen için sabit ve mobil internet erişimi sağlayan operatörler tarafından sizlere 6 GB ücretsiz internet paketi tanımlanmıştır.

BTK Akademi nedir ücretli mi?

Kullanıcılar btkakademi.gov.tr adresine giriş yaptıklarında, online yazılım, programlama, siber güvenlik, dijital tasarım, kişisel gelişim, güvenli internet, telekominikasyon, regülasyon, sertifika programları gibi kategorilerdeki eğitimlere ücretsiz bir şekilde ulaşabilecek.

BTK Akademi yaş sınırı var mı?

10 – 14 yaş grubu çocuklar katılabilir. BTK Akademi eğitim faaliyetleri kapsamında, çocuklara yönelik “Teknoloji Kampı” Kurumumuz uzmanlarınca – tarihleri arasında BTK Merkez Bina yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

BTK Akademi Türk Telekom ücretli mi?

Kampanya kapsamında sunulan BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr) yönüne ücretsiz kullanım hizmeti sadece yurtiçinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

Turk Telekom nasıl hediye internet?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bimcell'de hediye internet var mı?

BİMcell'lilere yeni avantaj! tek seferde 25 TL ve üzeri yükleme yapan herkese yurt içi her yöne 500 SMS ve 1GB İnternet HEDİYE! Bimcell'den Yeni Hat alan abonelere özel HEDIYE 30 gun boyunca kullanabileceginiz yurt ici her yone 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet firsati!

BTK Akademi Eğitimleri Nelerdir?

Eğitim Kataloğu
  • Blok Zinciri.
  • İş Zekası ve Raporlama.
  • Mobil Uygulama.
  • Oyun Geliştirme.
  • Programlama Dilleri.
  • Veri Bilimi.
  • Veritabanı
  • Yazılım Testi.
Daha fazla öğe...

1 milyon istihdam yaş sınırı var mı?

1Milyonİstihdam uygulamasında yaş sınırlaması var mıdır? Uygulama içerisinde yaş sınırlamamız bulunmamaktadır.

BTK Akademi sertifika ne ise yarar?

Düzenlediği sınıf içi ve online eğitim sertifika programlarıyla, kamu ve özel sektörün ihtiyacı olan kaliteli gücünün üretilmesine katkı sağlamayı, ... Teknoloji dünyasının güncel bilgisini kendini sürekli yenileyen eğitim anlayışıyla halka aktarmayı amaçlayan bir eğitim merkezidir.

BTK paketi nedir?

Kampanyaya kayıt olan faturalı abonelere, kampanya kapsamında BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr yönüne) kullanımlarında her fatura dönemi geçerli olacak şekilde aylık yurt içi 6 GB mobil internet hakkı ücretsiz sunulacaktır.

Türk Telekom Nasıl GB kazanılır?

Türk Telekom “fatura dökümü e-posta olarak almak istiyorum” talimatı verenler anında 1GB bedava internet kazanıyor. 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008'e gönder. E-fatura talimatı vererek kağıt israfının önüne geçmek için sende bir adım at. Türk Telekom 1GB bedava internet hafta boyunca geçerli olacaktır.

BİMcell bedava internet nasıl kazanılır?

Bımcell abonesi olan yeni müşterilerine 6 GB bedava internet vermektedir. Hattınız aktif olduktan sonra, 30 Gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e göndererek hem bedava 6 GB internet hemde 250 dakika ile 250 SMS herkese ücretsiz.

BİMcell'de salla kazan nasıl yapılır?

Bana özel/kampanyalar bölümünde yer alan “Sil Süpür” sekmesine tıklayın. Açılan sil süpür ekranında ekranı parmağınızla silin. Siz ekranı silerken bütün ekran birden temizlenir ve kazandığınız hediye ekranda belirir. Salla kazan ekranda yer alan hediyeniz hattınıza tanımlandıktan sonra bilgilendirme mesajı alacaksınız.

BTK akademi dersleri nasıl izlenir?

BTK Akademi Eğitim Portaline Web üzerinden erişim https://www.btkakademi.gov.tr üzerinden sağlanmaktadır. Portal üzerinde Giriş sayfasındaki “e-devlet Şifresi ile giriş” butonuna basarak Portala giriş yapabilirsiniz.

Kurs Katılım Belgesi ne işe yarar?

Birçok kişi için Sertifika veya Katılım Belgesi aynı şeydir. ... Kurs sonunda almış olduğunuz belgenin resmi geçerliliği olabilimesi için bu belgenin Sertifika statüsünde olması gerekmektedir. Sertifika, resmi bir geçerliliğe sahiptir ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır.

1 milyon istihdam kayıt ücretli mi?

Türkiye'nin bilgi teknolojileri alanındaki ilk ve tek “eğitim-istihdam” platformu olarak hayata geçirilen 1 Milyon İstihdam Projesi, BTK Akademi online eğitim platformu entegrasyonu ile ücretsiz online eğitim imkanlarını kariyer sahibi olmak isteyen kullanıcılarına sunmaya devam etmektedir.

1 milyon istihdam hangi eğitimler var?

1 milyon yazılımcı projesi kapsamında kursiyerler algoritma, big data, bilgisayar programlama, block chain, iş zekası, office programları, oyun programlama, siber güvenlik veri tabanı ve web programlama alanında dersler görecekler.

BTK Akademi sertifika veriyor mu?

Buradan anlaşılacağı üzere BTK Akademiden sertifika almak için sadece Online eğitim yeterli olmuyor. Canlı olarakta BTK Akademinin belirlediği sınıflarda bulunmanız gerekiyor. Bu durumda özellikle sertifikayla ilgilenmeyen ama kendini geliştirmek isteyen yazılımcı adayların online eğitime kendini vermesi bekleniyor.