Vodafone Gamer Youtube paketi nedir?

İçindekiler:

  1. Vodafone Gamer Youtube paketi nedir?
  2. Vodafone engelli indirimi yüzde kaç?
  3. Vodafone video pass sınırsız mı?
  4. Video pass paketi ne kadar?
  5. Gamer video paketi ne işe yarar?
  6. Sinirsiz Gamer kolay paketi nedir?
  7. Turkcell sınırsız YouTube paketi var mi?
  8. Vodafone'da engelli indirimi var mı?
  9. Vodafon sosyal paket nasıl yapılır?
  10. Turkcell sınırsız youtube nasıl yapılır?
  11. Cepte sınırsız internet ne kadar?
  12. Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mi?

Vodafone Gamer Youtube paketi nedir?

Vodafone FreeZone'un 26 yaş altı gençler için tarifeye ek olarak geliştirdiği Gamer Paketleri, ayda 20 TL'ye tekrar eden ve haftada 12 TL'ye tekrar etmeyen iki ayrı paket halinde sunuluyor. "Gamer Paketleri" ile oyunsever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor.

Vodafone engelli indirimi yüzde kaç?

Bu kampanya engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunulur. Kampanya kapsamında Red20, Red25,Red30, Red35, Redli Genc Oyun paketlerine paket ücretleri üzerinden %46 indirim verilecektir.

Vodafone video pass sınırsız mı?

vodafone'nun uygulamaya özel sınırsız internet paketlerine verdiği isim. sınırsız youtube paketi güzel gibi. direkt youtube paketi (video pass) 12 tl ye alınır ve böylece sınırsız sportify üyeliğiniz olmuş gibi olur. multi ekran ozelligi olan telefonunuz varsa aynı anda her şeyi yapabilirsiniz.

Video pass paketi ne kadar?

Video pass paketi Red20, Redli Yaz Video, Red 35, Redli 20 Plus, Red 40 GB gibi tarifelerde ücretsiz bir şekilde kişilere sunulmaktadır ve bu paketin aylık tüm vergilerinde dahil olduğu ücreti 32 TL şeklinde Vodafone müşterilerine sunulmaktadır.

Gamer video paketi ne işe yarar?

'Gamer Paketleri' ile oyun sever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor. Yurt dışı seyahatlerinden oyun bilgisayarlarına kadar çeşitli hediyeler kazanma şansı yakalayan Gamer Paketi sahibi gençler, ayrıca her ay Zula oyununda hediye altın da kazanabiliyor.

Sinirsiz Gamer kolay paketi nedir?

Sınırsız Gamer Kolay Paketi kapsamında aboneler; internetinden yemeyen iletişim ve internetinden yemeyen oyun hakkına ücretsiz sahip olurlar.

Turkcell sınırsız YouTube paketi var mi?

Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vodafone'da engelli indirimi var mı?

Vodafone faturalı engelli paketleri sizin için aşağıda sıraladık. Engelli tarifesi RED 20 GB internet, 1000 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 49 TL'ye satın alabilirsiniz. Red 20 tarifesi taahhütsüz fiyatı 63 TL'dir. ... Engelli tarifesi RED 25 GB internet, 1500 Dakika konuşma ve 250 SMS aylık 59 TL'ye satın alabilirsiniz.

Vodafon sosyal paket nasıl yapılır?

Vodafone sosyal pass paketini yapmak için Vodafone yanımda uygulamasına girmelisiniz. Vodafone yanımda uygulaması ek paketler bölümünden “vodafone sosyal pass” paketini arama sekmesine yazın. Daha sonra satın alma işlemi için uygulama sizi yönlendirecektir.

Turkcell sınırsız youtube nasıl yapılır?

Turkcell faturalı hatlarda geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak için YOUTUBE yazın 2200'a gönderin. Ay boyunca 5GB sadece youtube de geçerli olan internet hakkınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer bu paketten memnun kalmadıysanız IPTAL YOUTUBE yazarak 2200'a gönderdiğinizde paketinizi kolayca iptal edebilirsiniz.

Cepte sınırsız internet ne kadar?

Limitsiz(AKN'li) internet paketinde 12 GB adil kullanım kotası bulunmaktadır....Paket Bilgisi.
İnternet PaketiAylık Fiyat (KDV, ÖİV Dahil)
250 MB14 TL
1 GB21 TL
4 GB35 TL
1 GB Limitinde Duran24 TL
2 satır daha

Türk Telekom Mobil sınırsız internet var mi?

Sınırsız 2GB paketi ile ayda 29 TL'ye 7,2 mbps hızında* sınırsız internet cebinize giriyor. Üstelik paketinizin hızlı kullanım hakkını bitirdikten sonra da bağlantınız kesilmiyor! Daha da hızlı bağlantı için 43,2 mbps Mobil Plus hızında Hızlı Sınırsız 2GB paketini deneyin! SINIRSIZ 2GB yazıp 5555e gönderin.