Istanbul'da 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

İçindekiler:

  1. Istanbul'da 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?
  2. Mersinde 65 yaş üstü toplu taşımaya binebilir mi?
  3. 65 yaş üstü saat kısıtlaması kalktı mı?
  4. 65 yaş üstü taksiye binebilir mi?
  5. 65 yaş üstü sokak kısıtlaması var mı?

Istanbul'da 65 yaş üstü toplu taşıma yasak mı?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Mersinde 65 yaş üstü toplu taşımaya binebilir mi?

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile 18 yaş altı gençler ve çocuklar şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullanamayacak.

65 yaş üstü saat kısıtlaması kalktı mı?

18 yaş altı gençler ve çocuklar için ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması olmayacak. Hakkı olmasına rağmen aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar hafta içi günlerde sadece 10.00-14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

65 yaş üstü taksiye binebilir mi?

İçişleri Bakanlığı açıklamasında konuya ilişkin şu detaylar yer alıyor; Düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerimizdeki 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 20 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullanabileceklerdir.

65 yaş üstü sokak kısıtlaması var mı?

Aşı olmayan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar pazar günleri dışındaki diğer günlerde sadece 10.00 - 14.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek. ... İki doz aşı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 18 yaş altı kişilere, herkes için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının dışında ayrıca bir sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak.