Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım Uzatildi mı?

İçindekiler:

  1. Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım Uzatildi mı?
  2. Istanbul kart sağlık calısanı kartı ne zamana kadar gecerli 2021?
  3. Istanbul'da toplu taşıma Sağlıkçılara ücretsiz mi?
  4. Istanbul kart sağlık çalışanı kimler alabilir?
  5. İstanbulkart yenileme nasıl yapılır 2021?
  6. Istanbul kart sağlık çalışanı uzatıldı mı?
  7. Sağlık kartı kimler alabilir?

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım Uzatildi mı?

İBB Meclisi, İBB Başkanı İmamoğlu tarafından veto edilen ''sağlık çalışanlarının toplu ulaşım araçlarından ve İSPARK'lardan ücretsiz yararlanması uygulamasının yıl sonuna kadar uzatılması'' kararını yeniden kabul etti.

Istanbul kart sağlık calısanı kartı ne zamana kadar gecerli 2021?

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım ve park hakkı İBB Meclisi'nde alınan karar sonucu 31 Aralık 2021'e kadar uzatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık çalışanlarının toplu taşıma ve otoparklarından ücretsiz kullanım haklarının 31 Aralık 2021'e kadar uzatıldığını açıkladı.

Istanbul'da toplu taşıma Sağlıkçılara ücretsiz mi?

İlişkili Haberler İstanbul'da görev yapan sağlık çalışanları, toplu ulaşım araçlarını ve İSPARK'ı yıl sonuna kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek. İBB Meclisi, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde, Meclis 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında toplandı.

Istanbul kart sağlık çalışanı kimler alabilir?

Aynı haktan tüm sağlık kurum ve kuruluşlarındaki memur, işçi, sözleşmeli personel ve intörn doktorlar da dahil tüm çalışanlar yararlanacak. İBB ve ilçe belediyelerindeki sağlık çalışanlarıyla İBB Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanlarının da aynı haktan yararlanması karara bağlandı.

İstanbulkart yenileme nasıl yapılır 2021?

Akbil yenileme işlemi Biletmatik'ler aracılığıyla yapılabiliyor. Bunun için öncelikle akbilinizi Biletmatik'e dokundurarak gelen ekrandan vizelemeyi seçmeniz gerekiyor. 5 TL karşılığında vizeleme işlemi yapılıyor. Bu noktada bir sorun yaşanması halinde ise ALO 153'ten Beyaz Masa'ya ulaşarak destek alabilirsiniz.

Istanbul kart sağlık çalışanı uzatıldı mı?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlık çalışanlarımızın toplu taşıma ve İSPARK'ları ücretsiz kullanma hakkını 31 Aralık 2021'e kadar uzatıyoruz.

Sağlık kartı kimler alabilir?

İBB tarafından hazırlanan "Sağlık Çalışanı Kartı" ile sunulan Ücretsiz Ulaşım ve Otopark Hizmetlerinden T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı çalışan Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfı Personelleri yararlanabilecektir.