Yara için kudret narı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yara için kudret narı nasıl kullanılır?
  2. Kudret narı mide hastalığına iyi gelir mi?
  3. Kudret narı taze yenir mi?
  4. Kudret narı ne işe yarar Saraçoğlu?

Yara için kudret narı nasıl kullanılır?

Kudret merhemi Bir kaç hafta içinde kudret narları yumuşayıp pelte haline gelir. Bundan sonra kullanıma hazırdır. Kudret narıyla hazırlanan bu ilaç; mayasılda, egzamada ve ciltteki yaralarda çok yararlıdır. Bu yağ sabah ve akşam doğrudan yaranın üstüne sürüldüğünde, bir kaç gün içinde yara iyileşir.

Kudret narı mide hastalığına iyi gelir mi?

Kudret narının yaprakları ve meyvesi vitamin ve mineraller bakımından zengin içeriğe sahiptir. Anavatanı Hindistan olan kudret narı bitkisi özellikle gastrit ve ülser gibi mide sorunlarına karşı etkilidir. - Kudret narı Helicobacter Pylori bakterisinin sayısını azaltarak aktivitesini baskılar ve üremesini engeller.

Kudret narı taze yenir mi?

Kudret narı meyvesi: Kudret narı diğer meyveler gibi sade bir şekilde tüketilmez. Genellikle macun yapımında kullanılır. Ancak kudret narını meyve olarak tüketebilmek için, içerisine birkaç malzeme ekleyebilirsiniz. Kudret narını tüketebilmek için önce düzgün bir şekilde kazımanız gerekir.

Kudret narı ne işe yarar Saraçoğlu?

Kudret narı, güneşin zararlı ışınlarından cildi korur. Egzama, çıban ve sedef gibi cilt hastalıklarının tedavisinde kullanılan kudret narı, akne tedavisi, cilt lekeleri ve derin cilt enfeksiyonlarına karşı etkilidir. İçeriğinde var olan likopen ve lutein sayesinde tümör oluşumu ve büyümesini önleyici etki gösterir.