Demet Akalın pırlanta yüzüğü ne kadar?

İçindekiler:

  1. Demet Akalın pırlanta yüzüğü ne kadar?
  2. Bülent Ersoy yüzüğü ne kadar?
  3. Dünyanın en pahalı yüzüğü kaç TL?
  4. Bülent Ersoyun tek taşı ne kadar?
  5. En pahalı yüzük hangisi?
  6. 1 karat tektaş kaç TL?
  7. 1 karat tek taş ne kadar?

Demet Akalın pırlanta yüzüğü ne kadar?

Tektaş deyince aklımıza gelen ilk isim ikonikleşmiş bu pozuyla Demet Akalın oluyor tabii... Sevgili eşi Okan Kurt'un kendisine hediye ettiği bu 10 karatlık pırlanta yüzük 2 milyon TL değerinde.

Bülent Ersoy yüzüğü ne kadar?

Pahalı takıları ve kürk sevdası ile bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy yeni mücevheri için kesenin ağzını açtı. Ersoy'un İsrail'den 5 ay önce yüzük sipariş ettiği öğrenildi. 36 karatlık, değeri 21 milyon TL olan bir yüzük beğenen Ersoy'un yüzüğü önceki hafta iki koruma eşliğinde İsrail'den Türkiye'ye getirildi.

Dünyanın en pahalı yüzüğü kaç TL?

"Pembe Yıldız" olarak bilinen 59.60 karatlık nadir bir pırlanta yüzük, Hong Kong'da düzenlenen açık artırmada 71 milyon dolara satıldı. Dünyanın en büyük pırlanta yüzüğü, aynı zamanda bir müzayedede satılan en değerli taş oldu.

Bülent Ersoyun tek taşı ne kadar?

Ersoy'un “Beni bu yüzükle gömün” dediği tek taşın, 1 milyon 700 bin lira değerinde olduğu ortaya çıktı. Ancak Türkiye'de Bülent Ersoy'un yüzüğünün değerinden 3 kat daha değerli bir yüzük var. Ve o yüzüğü Ali Ağaoğlu, 3 milyon lira verip satın alındı. Ali Ağaoğlu yüzüğü, kızı Sena Kırcalı'ya düğün hediyesi olarak taktı.

En pahalı yüzük hangisi?

En pahalı pırlanta yüzük rekoru, geçen yıl Mayıs ayında 50 milyon dolara satılan "Oppenheimer Blue" adlı taşa aitti. İşlenmemiş haldeyken 132.5 karat olan "Pembe Yıldız", De Beers tarafından 1999'da Afrika'daki bir madende bulunmuştu.

1 karat tektaş kaç TL?

Piyasada 1 karat pırlanta tek taş fiyatı 26 bin TL'den başlıyor ve 37 bin TL'ye kadar çıkıyor. 1 KARAT KAÇ GRAM? Karat, 0,2 g'a (200 mg) eşit olan bir kütle birimidir. Elmas ve diğer değerli taşların kütlelerinin ölçümünde kullanılır.

1 karat tek taş ne kadar?

1 Karat pırlanta, serbest piyasa ve işçilik maliyetleri farklılık gösterebildiğinden 2 bin liradan başlayarak 100 bin liraya kadar çıkabilmektedir.