Bergüzar Korel aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Bergüzar Korel aslen nereli?
  2. Bergüzar Korel kac yas?
  3. Bergüzar Korel'in kaç çocuğu vardır?
  4. Bergüzar Korel'in neyi olacak?
  5. Bergüzar in annesi kim?
  6. Halit Ergenç anne ve babası nereli?
  7. Bergüzar Korel'in çocuğu hasta mı?
  8. Bergüzar Korel kaçıncı çocuğuna hamile?
  9. Bergüzar Korel'in 3 çocuğu cinsiyeti ne?

Bergüzar Korel aslen nereli?

Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. Girit, Rumeli ve Arnavut kökenlidir. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı.

Bergüzar Korel kac yas?

39 yaşında (27 Ağustos 1982) Bergüzar Korel/Yaş

Bergüzar Korel'in kaç çocuğu vardır?

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı.

Bergüzar Korel'in neyi olacak?

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Korel, bu kez bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Yakın arkadaşlarının organize ettiği kutlamadan fotoğrafları Instagram'dan paylaşan Bergüzar Korel, kız bebek dünyaya getireceğini duyurdu.

Bergüzar in annesi kim?

Hülya Darcan Bergüzar Korel/Anneleri Zeynep Korel, bir süre önce yaptığı açıklamada kardeşi Bergüzar ile annesi Hülya Darcan'la barıştığını söylemişti.

Halit Ergenç anne ve babası nereli?

Sanatçı izlenme rekorları kıran Binbir Gece adlı televizyon dizisinde de rol almıştır. 2006 senesinde bu dizideki rolü ile En İyi Erkek Oyuncu dalında Altın Kelebek ödülünü kazanmıştır. Halit Ergenç, Bergüzar Korel ile evli olup Ali ve Han isminde iki erkek çocuk babasıdır. Anne tarafından Arnavut kökenlidir.

Bergüzar Korel'in çocuğu hasta mı?

2009 yılında meslektaşı Halit Ergenç ile nikah masasına oturan oyuncu Bergüzar Korel, 8 Mart gecesi ikinci kez anne oldu. Oyuncu dün akşam saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Çift , 3.5 kg 51 cm boyundaki erkek bebeğine “Han“ adını verdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bergüzar Korel kaçıncı çocuğuna hamile?

12 yıl önce meslektaşı Halit Ergenç ile evlenen ve iki oğlu olan oyuncu Bergüzar Korel, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı. Oyuncu şimdi ise bebeğinin cinsiyetini sevenlerine duyurdu.

Bergüzar Korel'in 3 çocuğu cinsiyeti ne?

Ergenç çifti, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. Geçen aylarda üçüncü kez anne olmaya hazırlandığını duyuran Korel, şimdi de bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi veren Korel, bebeğinin kız olacağını duyurdu.