Istanbul bilişim ne durumda?

İçindekiler:

  1. Istanbul bilişim ne durumda?
  2. Istanbul bilişim sahibi kim?
  3. Istanbul bilişim nereye şikayet edebilirim?
  4. Istanbul bilişim iflas masası kuruldu mu?
  5. Istanbul bilişim ne zaman battı?
  6. Retro Bilişim kimin?
  7. Retro Bilişim sahibi kimdir?
  8. Istanbul bilişim müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?
  9. Istanbul bilişim davası ne oldu?
  10. Istanbul bilişim hangi iflas dairesi?
  11. Istanbul bilişim hangi mahkemede?
  12. Şikayet var com sahibi kim?
  13. Istanbul bilişim ne zaman kapandı?
  14. Istanbul bilişim mağazaları açık mı?
  15. Istanbul bilişim saat kaça kadar açık?
  16. İflas masasina kayit nasil yapilir?
  17. Şikayet var nasıl bir site?
  18. Şikayet var sitesi ise yarıyor mu?
  19. Istanbul bilişim neden kapalı?
  20. Istanbul bilişim nereye taşındı?

Istanbul bilişim ne durumda?

İstanbul Bilişim hakkında iflas kararı verildi. İstanbul Bilişim'in Temmuz ayında konkordato ilan etmesinden sonra, Ekim ayında mahkeme kararı açıklandı. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirketin konkordato talebini reddetti ve iflasına karar verdi.

Istanbul bilişim sahibi kim?

Elektronik ürün satışı yapan İstanbul Bilişim şirketi, 2002 yılında kuruldu. E-ticaret sektöründe ve 160 çalışanı bulunan şirketin sahibi ise 31 yaşındaki Nurettin Yavuz'dur.

Istanbul bilişim nereye şikayet edebilirim?

08 numaralı telefon üzerinden ya da [email protected] e-posta adresi üzerinden İstanbul Bilişim müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Istanbul bilişim iflas masası kuruldu mu?

Satın alınan ürünleri ve iade tutarlarını tüketicilere göndermemesiyle gündeme gelen ve mahkemeye başvurarak konkordato talebinde bulunan 'İstanbul Bilişim' için İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflas kararı verildi.

Istanbul bilişim ne zaman battı?

İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Retro Bilişim kimin?

Kasım 2019'da sermaye artımına giden ve toplam sermayesini 150 milyon TL'ye çıkaran Retro Bilişim'in şu andaki hisselerinin tamamı Nurettin Yavuz'a ait. Ticaret Sicil Gazetesi'nde yar alan bilgilere göre tek ortaklı bir limited şirket olan Retro Bilişim'in sahibi olan Yavuz, Diyarbakır'da ikamet ediyor.

Retro Bilişim sahibi kimdir?

Kasım 2019'da sermaye artımına giden ve toplam sermayesini 150 milyon TL'ye çıkaran Retro Bilişim'in şu andaki hisselerinin tamamı Nurettin Yavuz'a ait. Ticaret Sicil Gazetesi'nde yar alan bilgilere göre tek ortaklı bir limited şirket olan Retro Bilişim'in sahibi olan Yavuz, Diyarbakır'da ikamet ediyor.

Istanbul bilişim müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

İstanbul Bilişim Müşteri Hizmetleri ve İletişim Numarası
  1. İLETİŞİM.
  2. Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 08.
  3. Çağrı Merkezi: 02.
  4. E-Posta: info@istanbulbilisim.com.
  5. Adres: Merkez Mah. Darülaceze Cad. Anıttepe Sit. Nadide Sok. No:2 Çağlayan – Şişli / İstanbul PK: 34381.

Istanbul bilişim davası ne oldu?

Mahkeme konkordato talebinde bulunan İstanbul Bilişim için iflas kararı verdi. Kararı yorumlayan Tüketici Hakları Derneği Onursal Başkanı Ağaoğlu, "Türkiye tüketici hukuku için çok önemli bir karar" dedi. Konkordato talebinde bulunan İstanbul Bilişim (Retro Bilişim Hizmetleri) şirketinin iflasına karar verildi.

Istanbul bilişim hangi iflas dairesi?

Mahkeme, İstanbul Bilişim'in (Retro Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret LTD.) iflasına karar verdi. Mahkeme heyeti, kararın İstanbul Nöbetçi İflas Müdürlüğü'ne ve İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne de gönderilmesine karar verdi.

Istanbul bilişim hangi mahkemede?

Asliye Ticaret Mahkemesi'nce reddedildi. Mahkeme şirketin iflasına karar verdi. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde duruşmaya, davacı İstanbul Bilişim avukatları ile aralarında Tüketici Başvuru Merkezi'nin de bulunduğu alacaklılar ve avukatları hazır bulundu.

Şikayet var com sahibi kim?

‪Ömer Deveci 4. Müşteri Hizmetleri Zirvesi'nde.

Istanbul bilişim ne zaman kapandı?

İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Istanbul bilişim mağazaları açık mı?

Adres:Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E-5 Karayolu Üzeri Airport Avm Kat -1 NO:11 Bakırköy / İstanbulAirport AVM mağazası haftanın 7 günü 10:00-22:00 saatleri arası açıktır.

Istanbul bilişim saat kaça kadar açık?

Realx Bilişim Ve Teknoloji Hizmetleri Çalışma Saatleri Tablosu
Pazartesi09:00-18:00
Salı09:00-18:00
Çarşamba09:00-18:00
Perşembe09:00-18:00
3 satır daha

İflas masasina kayit nasil yapilir?

İFLAS MASASINA KAYIT YAPABİLMEK İÇİN; – Öncelikle ilgili iflas dairesine hitaben bir dilekçe yazılması gerekir. – İflas Masasına yazılan dilekçe de borçlu aleyhinde yapılan takibin türü ve takibin kesinleşme tarihi yazılmalıdır.

Şikayet var nasıl bir site?

Şikayetvar veya Şikayetvar.com, insanların satın aldıkları ürünleri, kargo işlemleri ve hizmetler hakkındaki şikâyetlerini çevrim içi olarak firma ve şirketlere iletebilmesini sağlayan web sitesidir. Üyelik sistemi ile çalışır. Şikâyetler, inceleme sürecinden geçerek yayınlanmaktadır. 2001 yılında kurulmuştur.

Şikayet var sitesi ise yarıyor mu?

Cevap: Evet! Şikayet Var, 4 milyondan fazla bireysel üye sayısı, toplamda 8 milyona yakın şikayet adedi ve %62'lik cevaplanma oranıyla Türkiye'nin en büyük ve en çözüm odaklı şikayet platformu.

Istanbul bilişim neden kapalı?

Koronavirüs nedeniyle tedarik sıkıntısına dikkat çekilen açıklamada, bazı kötü niyetli kişilerin sosyal medyada şirketin adına kötü propaganda yaptıklarına işaret edildi. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nce konkordato talebi reddedilen İstanbul Bilişim'in, itibarıyla iflasına karar verildi.

Istanbul bilişim nereye taşındı?

Ruhsar Pekcan'a 4 soruluk önerge. Saadet Partisi Milletvekili Abdulkadir Karaduman, teknoloji ürünleri satan İstanbul Bilişim firması ile ilgili tüketicilerin yaşadığı sorunları TBMM'ye taşıdı.