Cem Garipoğlu avukatlığını kim yaptı?

İçindekiler:

  1. Cem Garipoğlu avukatlığını kim yaptı?
  2. Cem Garipoğlu kim öldürdü?
  3. Hayyam Garipoğlu Türk mü?
  4. Garipoğlu ailesi nereli?

Cem Garipoğlu avukatlığını kim yaptı?

Cem Garipoğlu'nun avukatı Aytekin Kaya: ''Cem Garipoğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri biz söyledik ve bu olay yaşandı'' Münevver Karabulut cinayeti davasında Cem Garipoğlu'nun avukatlığını yapan Aytekin Kaya, müvekkilinin ruh sağlığının bozuk olduğunu en başından beri söylediklerini belirtti.

Cem Garipoğlu kim öldürdü?

Lise öğrencisi Münevver Karabulut'un'da başının kesilerek öldürülmesi Türkiye'yi sarsmıştı. Münevver'i öldüren Cem Garipoğlu ise cinayetten 197 gün sonra -'da İstanbul'da teslim oldu.

Hayyam Garipoğlu Türk mü?

1954 Ceyhan, Adana) Türk iş adamı, televizyon kanalı (Smart Holiday TV) eski sahibi ve yazardır. ... Ayrıca Adana'da İpeks Tekstil isimli şirketin sahibi olan Hayyam Garipoğlu, 1976 yılında Halil Bezmen'e ait olan Rabak Elektrolitik Bakır ve Mamulleri A.Ş.'ni 35 milyon dolar karşılığında satın almıştır.

Garipoğlu ailesi nereli?

Dedesinin Cezayir asıllı olduğunu beyan eden Garipoğlu'nun iş hayatı, Adana'nın Ceyhan ilçesinde, babaları Kasım Garipoğlu'nun, eski bir çırçır fabrikasını satın alması ile başlamıştır. 1978 yılında Hayyam ve kardeşi Nida, Almanya'ya giderek burada babalarının kendilerine gönderdiği tekstil ürünlerini pazarlamışlardır.