Sivilce kızarıklığı en çabuk nasıl geçer?

İçindekiler:

  1. Sivilce kızarıklığı en çabuk nasıl geçer?
  2. Kırmızı sivilce izleri evde nasıl geçer?
  3. Yüzde kızarıklığa ne iyi gelir?
  4. Patlamış sivilceye ne iyi gelir?

Sivilce kızarıklığı en çabuk nasıl geçer?

Sivilce kızarıklığının hafiflemesi ve geçmesi için buz yöntemi kullanılır. Bir pamuk ya da kuru peçenin içine birkaç adet kuru buz konur. Bu buzlu peçete kızarıklığın olduğu bölgeye uygulanır. Bu uygulama bir hafta boyunca yapılır ise kızarıklık hafifler.

Kırmızı sivilce izleri evde nasıl geçer?

Sivilce lekelerini giderme ve cildin rengini açma konusunda etkili olan elma sirkesi, asidik özellikleri taşır. Yarım çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı suyu karıştırın. Temiz bir pamuk yardımıyla sivilce izlerinin olduğu bölgelere sürün. 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın.

Yüzde kızarıklığa ne iyi gelir?

Yüzde kızarıklık için ne yapılmalı diye düşünüyorsanız aloe vera jel kızarıklık için en etkili bitkisel tedavilerden biri. Aloe vera jel ağrıyı ve kızarıklığa bağlı yanmayı azaltmada etkilidir. Yüz kızarıklığının azalması için aloe vera jeli günde iki kere nazikçe yüzünüze sürebilirsiniz.

Patlamış sivilceye ne iyi gelir?

1 tatlı kaşığı sirkeyi 2-3 tatlı kaşığı içilebilir su ile karıştırın ve iltihaplı sivilcelerin üzerine sürüp 10 dakika beklettikten sonra durulayabilirsiniz. Bu uygulamayı günde 1-2 defa yapabilirsiniz.