Son dakika Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim Oldu?

İçindekiler:

  1. Son dakika Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim Oldu?
  2. FB hangi teknik direktörü anlaştı?
  3. Fenerbahçe Teknik Direktörü gitti mi?
  4. Vitor Pereira ne zaman fenere geldi?
  5. Fenerbahçe Teknik Direktörü geldi mi?
  6. Vitor Pereira yardimcilari kim?
  7. Vitor Pereira hangi sezon?
  8. Fenerbahçe antrenörü kim?
  9. Fenerbahçe hangi şehirde faaliyet gösteriyor?
  10. Filipe Almeida kim?

Son dakika Fenerbahçe Yeni Teknik Direktörü Kim Oldu?

Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Vitor Pereira oldu - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor.

FB hangi teknik direktörü anlaştı?

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile anlaşmaya vardı. Portekizli teknik adam 5 yıllık aranın ardından sarı-lacivertli takımın başına geçiyor. Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışı sona erdi! Sarı-lacivertliler, 2015-2016 sezonunda takımın başında yer alan Vitor Pereira ile yeniden anlaştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü gitti mi?

Grup maçlarında ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak, Avrupa kupalarına veda etti. Ligi ise Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci olarak bitiren Fenerbahçe'de sezon sonunda teknik direktör Christoph Daum ile yollar ayrıldı.

Vitor Pereira ne zaman fenere geldi?

İlk teknik direktörlük deneyimini 2011 yılında Porto'da yaşayan Pereira, Al-Ahli ve Olympiakos'u çalıştırdıktan sonra 2015/2016 sezonunun başında Fenerbahçe'nin başına getirildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü geldi mi?

Vítor Pereira Fenerbahçe/Baş antrenörler

Vitor Pereira yardimcilari kim?

PEREIRA 5 YARDIMCISI İLE GELDİ Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 5 yardımcısı ile takımın başında yer aldı. Pereira, yardımcıları Filipe Almeida, Luis Silva, Bruno Moura, Antonio Ascensao ve Luis Nedio ile Topuk Yaylası'nda takımla ilk antrenmanına çıktı.

Vitor Pereira hangi sezon?

2015-16 sezonunun başında Fenerbahçe'nin hocası olan Vitor Pereira, o sezon takımıyla ligi 79 puanla şampiyon olan Beşiktaş 'ın 5 puan gerisinde ikinci bitirmişti. 2016-17 sezonunda Devler Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçta Monaco'yu 2-1 yenen Sarı-Lacivertliler, rövanşta deplasmanda rakibine 3-1 yenilerek elenmişti.

Fenerbahçe antrenörü kim?

Vítor Pereira Fenerbahçe/Teknik direktörler

Fenerbahçe hangi şehirde faaliyet gösteriyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü, 1907 yılında Nurizade Ziya Songülen, Ayetullah Bey, Necip Okaner, Asaf Beşpınar ve Enver Yetiker tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesi, Moda semtinde kurulan spor kulübü.

Filipe Almeida kim?

Pereira'nın yardımcısı Filipe Almeida, 2013 yılında UEFA prolisans kursunu Nuno Espirito Santo, Fonseca ve Conceiçao'yu geride bırakarak birinci bitirdi. Fenerbahçe'nin hocası Pereira'nın sağ kolu olan Filipe Almeida, Mourinho ile birlikte bu kursta 17 puan alan tek hoca olarak adını tarihe yazdırdı.