ATA AÖF Bütünleme sınavı var mı?

İçindekiler:

  1. ATA AÖF Bütünleme sınavı var mı?
  2. ATA AÖF Bütünleme sınavı 2021 ne zaman?
  3. ATA AÖF bütünleme sınavı nedir?
  4. ATA AÖF bütünleme sınavı kaç ders?
  5. AÖF bütünleme sınavı var mi?
  6. Bütünleme sınavına kimler girebilir atauni?
  7. Atatürk AÖF Bütünleme kaç dersten girilebilir?
  8. Anadolu Üniversitesi AÖF bütünleme sınavı var mi?
  9. AÖF bütünleme sınavı ne zaman?
  10. Bütünleme sınavına nasıl girilir ATA AÖF?
  11. Hangi harf notu derslerden bütünleme sınavına girebilir?
  12. Online final sınavına giremedim ne yapmalıyım?

ATA AÖF Bütünleme sınavı var mı?

Fakültemizde bir eğitim öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama dersleri hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır.

ATA AÖF Bütünleme sınavı 2021 ne zaman?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran – 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında erişime açık olacak.

ATA AÖF bütünleme sınavı nedir?

Atatürk Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 20. Maddesinin 6/ç bendinde yer alan "Bütünleme Sınavı:Yarıyıl/yıl sonunda akademik takvimde belirlenen tarihler arasında yapılan sınavdır.

ATA AÖF bütünleme sınavı kaç ders?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını p oranında etkiler. Fakültemizde üç ders sınavı gerçekleştirilmektedir.

AÖF bütünleme sınavı var mi?

Sınavlarda başarının değerlendirilmesinde Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılmaktadır. ... Bu nedenle 2012-2013 öğretim yılından itibaren açıköğretim sistemi ile öğretim yapılan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde bütünleme sınavı uygulanmamaktadır.

Bütünleme sınavına kimler girebilir atauni?

Bütünleme sınavına sadece harf notu FF, DD ve DC olanlar girebilir. 59. A dersinin final sınavına giremedim bu dersten bütünleme sınavına girebilir miyim? Bu dersten devamsızlıktan kalmadıysanız bütünleme sınavına girmenizde bir sakınca yoktur.

Atatürk AÖF Bütünleme kaç dersten girilebilir?

Öğrencilerin bütünleme sınavına girmeleri için bir sınırlama yoktur. Bir öğrenci ister 1 ister 5 dersten bütünlemeye girebilir.

Anadolu Üniversitesi AÖF bütünleme sınavı var mi?

Sınavlarda başarının değerlendirilmesinde Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılmaktadır. ... Bu nedenle 2012-2013 öğretim yılından itibaren açıköğretim sistemi ile öğretim yapılan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde bütünleme sınavı uygulanmamaktadır.

AÖF bütünleme sınavı ne zaman?

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN? ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran - 3 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Bütünleme sınavına nasıl girilir ATA AÖF?

ATA AÖF, bütünleme sınavlarının internet üzerinden gerçekleşeceğini bildirdi. Sınav esnasında internet nedeniyle yaşanan sorunlardan fakülte sorumlu olmadığını belirtti. Öğrenciler sınava masa üstü, diz üstü bilgisayarlarının yanı sıra tabletten de giriş yapabiliyor.

Hangi harf notu derslerden bütünleme sınavına girebilir?

Hangi durumlarda Bütünleme Sınavına girebilirim? - GNO'nuz 2.00/4.00'nin altında ise (F) notu aldığınız derslerin yanında (C-), (D) ve (D+) notu aldığınız derslerin (GNO'nuz 2.00/4.00 ve üzerinde ise yalnızca (F) notu aldığınız derslerin) bütünleme sınavlarına girebilirsiniz.

Online final sınavına giremedim ne yapmalıyım?

Giremediğiniz vize sınavı için Akademik birim öğrenci işlerine mazeretinizi bildiren dilekçe iletmeniz gerekmektedir. Mazeretiniz kabul edildiği takdirde final sınavından önce yapılacak olan mazeret sınava girebilirsiniz.