Vücut ağda Bantları genital bölge için kullanılır mı?

İçindekiler:

  1. Vücut ağda Bantları genital bölge için kullanılır mı?
  2. Genital bölge ağda sonrası tahriş nasıl geçer?
  3. Genital bölge tam olarak neresi?
  4. Ağdadan tahriş olan kola ne iyi gelir?
  5. Cinsel organdaki kıllar nasıl alınır?

Vücut ağda Bantları genital bölge için kullanılır mı?

Baş, yüz, göz, kulak, anüs etrafı, genital bölge, göğüs ve vücudun diğer bölgelerinde KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR.

Genital bölge ağda sonrası tahriş nasıl geçer?

Ağda bittikten sonra ilk önce soğuk suyla bölgeyi yıkayın, ardından yatıştırıcı ve iltihaplanmayı önceleyici özelliği olan, aynı zamanda yumuşatıcı bir krem uygulayın. Bu kızarıklık birkaç saat içinde geçecektir. Sadece soğuğa yakın suyla yıkayın. Duş jeli, sert lifler ve sabun kullanmayın.

Genital bölge tam olarak neresi?

Genital bölge, kadın üreme organlarının yer aldığı alandır. Bu alan hem iç bölgede hemde dış bölgede yer almaktadır. Özellikle sağlıklı bir yaşam için genital bölge temizliğinin iyi yapılması gerekmektedir.

Ağdadan tahriş olan kola ne iyi gelir?

Bunun için de bir kase yoğurt ile bir yemek kaşığı karbonat karıştırılır. Bu karışım ağda uygulanan bölgeye krem gibi sürülür. Bu karşım on dakika bekletildikten sonra kızarıklıklar giderilir. Ayrıca ağdadan sonra oluşabilecek sivilcelerin de önüne geçilir.

Cinsel organdaki kıllar nasıl alınır?

Yoğun kimyasal ürünler kullanılmamalıdır. Kıl temizliği için ise çok uzatmadan kesmek önemlidir. Cinsel organdaki kılları keserken iyi bir jilet kullanılmalı, tahrişin önüne geçilmelidir. Eğer bölge hassassa jilet yerine bitkisel kıl dökücüler kullanılabilir.