Kuzey Ay Düğümü Boğa ne demek?

İçindekiler:

  1. Kuzey Ay Düğümü Boğa ne demek?
  2. Kuzey Ay Düğümü Kova ne yapmalı?
  3. Güney Ay düğümü ne demek?
  4. Chiron Boğada ne demek?
  5. Şans noktası Kova ne demek?
  6. Astrolojide verteks ne demek?
  7. Kuzey Güney Ay düğümleri nedir?

Kuzey Ay Düğümü Boğa ne demek?

KUZEY AY DÜĞÜMÜ BOĞA; sağlam, iradeli ve dayanıklı olmayı öğrenmelidir. Sahip olduklarının değerini bilip, yapıcı olmaya odaklanmamız gerekmektedir. Hoşuna gitmeyen konularda kin besleyip, intikam alma arzusundan uzaklaşıp kabullenici ve affedici olmalıdır.

Kuzey Ay Düğümü Kova ne yapmalı?

KUZEY AY DÜĞÜMÜ KOVA; olaylara sübjektif yaklaşıp duygusal kararlar vermek yerine akılcı ve tarafsız kararlarla ilerlemelidir. Ekip çalışmalarına daha sık katılıp, sosyal ilişkilerini geliştirip insanları yönetmeden herkese eşit şartlar sunmalıdır.

Güney Ay düğümü ne demek?

Güney Ay düğümü: Güney düğüm, kişinin ruhsal gelişimi için kendi içinde çözemediği sorunları temsil eder. Güney düğüm; olumsuz ve zorlayıcı alan ve konular, zayıf noktalarımız ve kendimizi geliştirmemiz gereken alanları tespit edip o konuda başarıya ulaşmamızı sağlayan çok önemli bir etkendir.

Chiron Boğada ne demek?

Haritasında Chiron Boğa burcunda olan kişi maddiyatla alakalı kaygılı olabilir. Yaşamın keyfini çıkaramamak veya toplumun değerlerini kabul etmemek gibi problemlerle karşılaşabilir. ... Bu da demek oluyor ki kişinin Boğa burcunun gölge yönlerinden uzaklaşıp, olumlu değerlerini hayatına katmayı öğrenmelidir.

Şans noktası Kova ne demek?

Şans noktası Kova burcunda olan kişi yaşamda şansın özgürlükten geçtiğine inanabilir. Harita sahibi bireyselliğini ortaya koyabildiği ve fikirlerini rahatlıkla paylaşabildiği durumda manevi güç bulur.

Astrolojide verteks ne demek?

Vertex ise kişinin kontrolü ve deneyimi dışında kalan, ama sürekli başka insanlar tarafından maruz bırakıldığı her türlü sosyal deneyim alanını sembolize eder (Her türlü sosyal karşılaşma, sevgililik, arkadaşlık vb). ... Vertex esasen bir insanın öğrenmesi gereken önemli sosyal dersleri içerir.

Kuzey Güney Ay düğümleri nedir?

Ay Düğümleri, Ay'ın ekliptiği kestiği noktalardır. Ay'ın Güneş etrafındaki yörüngesi ile Güneş'in yörüngesinin kesiştiği noktalardır. Ay Düğümleri ikiye ayrılır Kuzey Ay Düğümleri ve Güney Ay DüğümleriAy Düğümleri, ruhun izlediği yolu gösterirler.