Yunanistan Türkiye Sınır Kapısı Açık mı?

İçindekiler:

  1. Yunanistan Türkiye Sınır Kapısı Açık mı?
  2. Türkiye Iran sınırı açıldı mı?
  3. Yunanistana gidiş açıldı mı?
  4. Yunanistan girişi açıldı mı?
  5. İran sınırları açıldı mı?
  6. Türkiye İran sınırı kaç km?
  7. Yunanistan seyahat yasağı ne zaman kalkacak?
  8. Yunanistan açık mı?
  9. Yunanistan Türklere açık mı?

Yunanistan Türkiye Sınır Kapısı Açık mı?

Yunanistan Sivil Havacılık Servisi, yayınladığı yeni NOTAM ile mevcut kısıtlamaların 5 Ağustos 2021 Perşembe günü itibariyle Türk vatandaşlarının ülkeye girişine izin verdi. ... Karar resmi gazetede yayımlandı.

Türkiye Iran sınırı açıldı mı?

Türkiye tarafından daha önce açılan, ancak İran tarafının geçiş izni vermediği Kapıköy Sınır Kapısı'ndan geçişler bugün itibariyle başladı. ... İkili görüşmelerinin ardından Van'ı ziyaret eden İran'ın Salmas Milletvekili Yakoup Rezazadeh, bugünden itibaren kapılarının geçişlere açılacağını duyurdu.

Yunanistana gidiş açıldı mı?

2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı alınan yeni bir karar ile tekrar açıldığı duyuruldu. ... 2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı açıldı.

Yunanistan girişi açıldı mı?

Yunanistan Sivil Havacılık Servisi, yayınladığı kararlar ile 5 Ağustos 2021 Perşembe günü itibariyle Türk vatandaşlarının ülkeye girişine izin verdi. Karar resmi gazetede yayımlandı.

İran sınırları açıldı mı?

Saray ilçesinde bulunan ve İran'da artan vaka sayıları nedeniyle 'de araç ve yaya geçişlerine kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı açıldı.

Türkiye İran sınırı kaç km?

İran-Türkiye sınırı 534 km uzunluğundadır. Kuzeyde Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti sınırının kesiştiği noktadan başlar ve Irak-Türkiye sınırının kesişme noktasında sona erer.

Yunanistan seyahat yasağı ne zaman kalkacak?

Yunanistan, hava ulaştırma kısıtlamalarını 14 Haziran 2021 Pazartesi gününe kadar uzatmıştır. Temel gerekçelerle ülkeyi ziyaret edecek AB ve Şengen ülkelerinin yanısıra, 23 ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişine izin verilmektedir.

Yunanistan açık mı?

2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı alınan yeni bir karar ile tekrar açıldığı duyuruldu. ... 2020 Mart ayından bu yana kapalı olan Yunanistan-Türkiye sınırı açıldı.

Yunanistan Türklere açık mı?

Yunanistan Sivil Havacılık Servisi, yayınladığı kararlar ile 5 Ağustos 2021 Perşembe günü itibariyle Türk vatandaşlarının ülkeye girişine izin verdi. ... Yunanistan devleti, Türkiye ile olan kara, deniz ve hava sınır kapılarını Türk vatandaşlarının, haftalık 1500 kişi sınırıyla giriş ve çıkışlarına izin verecek.