WhatsApp'ta okundu bilgisi nasil kapatilir?

İçindekiler:

  1. WhatsApp'ta okundu bilgisi nasil kapatilir?
  2. WhatsApp mavi tik nasıl yapılır?
  3. WhatsApp mesaj gittiğini nasıl anlarız?
  4. WhatsApp'ta mesajımın okunduğunu nasıl anlarım?
  5. Okundu bilgisini kapatıp açınca mavi tik olur mu?
  6. Normal mesajın gittiğini nasıl anlarız?
  7. WhatsApp'ta tek tık ne demek?
  8. WhatsApp grup mesajini kimler okudu?
  9. WhatsApp'da tek tik işareti ne demek?

WhatsApp'ta okundu bilgisi nasil kapatilir?

Android ve iPhone için mavi tık kaldırma yöntemi... Saat ikonu: Onay işareti yerine saat ikonu görürseniz mesajınızın henüz gönderilmediği anlamına gelir. - Son olarak “Gizlilik” seçeceğine dokunup en alttaki “Okundu Bilgisi” seçeceğinin üzerine dokunarak pasif hale getirin.

WhatsApp mavi tik nasıl yapılır?

Kapatmış olduğunuz okundu bilgisini yeniden açmak için yapmanız gereken, yine cihazınızdan WhatsApp'ı açıp, alt kısımda yer alan Ayarlar'a, oradan Hesap, sonra da Gizlilik konumlarına ulaşmaktır. Ardından Okundu Bilgisi'nin yanında yer alan kutucuğa dokunarak, okundu bilgisini aktif etmeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp mesaj gittiğini nasıl anlarız?

Gönderdiğiniz her mesaj için, mesajınızın ne zaman teslim edildiği, alıcı tarafından ne zaman okunduğu veya oynatıldığı ile ilgili ayrıntıları mesaj bilgisi ekranında görebilirsiniz. Mesaj bilgisi ekranını görmek için: Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın. Gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun.

WhatsApp'ta mesajımın okunduğunu nasıl anlarım?

Eğer gönderdiğiniz mesajın yanında iki mavi onay işareti görüyorsanız, sohbet ettiğiniz kişi mesajınızı okumuş demektir. Grup Sohbetlerinde veya toplu mesajlarınızda onay işaretleri, ancak tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda mavi olacaktır.

Okundu bilgisini kapatıp açınca mavi tik olur mu?

WhatsApp'ta mavi tik mesajı gelen kişinin o mesajı gördüğünüze emin olmasını sağlar. Bu sayede karşı taraf mesajı okuduğunuzu bilir. Bu nedenle mavi tık kapatma işlemi aslında okundu bilgisini kapatmaktır.

Normal mesajın gittiğini nasıl anlarız?

Öte yandan, bir mavi daire içinde beyaz onay işareti, mesajın teslim edildiği ancak alıcının henüz okumadığı veya açmadığı anlamına gelir. Son olarak, onay işaretleri yerine görürseniz, arkadaşının profil fotoğrafı, bu durumda alıcının mesajınızı okuduğu anlamına gelir.

WhatsApp'ta tek tık ne demek?

Whatsapp'ta mesaj alıp gönderirken onay işareti dikkatinizi çekmiştir. Tek onay işareti attığınız mesajın gönderildiğini ancak karşı tarafın bu mesajı henüz okumadığnı gösterir. Çift onay işareti göründüğünde ise karşı tarafa bu mesajın ulaştığı anlaşılabilir.

WhatsApp grup mesajini kimler okudu?

Gruptaki tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda ise iki mavi onay işareti görüntülenir....Mesaj bilgisi ekranını görmek için:
  • Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
  • Gönderdiğiniz mesaja dokunun ve basılı tutun.
  • simgesine dokunun. Alternatif olarak Diğer seçenekler > Bilgi'ye dokunmanız gerekebilir.

WhatsApp'da tek tik işareti ne demek?

Whatsapp'ta mesaj alıp gönderirken onay işareti dikkatinizi çekmiştir. Tek onay işareti attığınız mesajın gönderildiğini ancak karşı tarafın bu mesajı henüz okumadığnı gösterir. Çift onay işareti göründüğünde ise karşı tarafa bu mesajın ulaştığı anlaşılabilir.