Epic Games GTA 5 kaç gb?

İçindekiler:

  1. Epic Games GTA 5 kaç gb?
  2. GTA 5 kaç TL Epic Games?
  3. GTA 5 kaç GB güncel?
  4. Epic Games hangi oyunu verecek 27 Mayıs?
  5. GTA 5 kaç TL 2020?
  6. GTA V Steam de kaç TL?

Epic Games GTA 5 kaç gb?

Bu sorunun resmi cevabı: 80 GB.

GTA 5 kaç TL Epic Games?

GTA 5, Grand Theft Auto serisinin beşinci oyunudur. Piyasaya çıktığı günden beri rekorlar kıran ve şu an Steam'deki fiyatı 169 TL olan GTA 5 , bugün Epic Games Store'da tamamen ücretsiz oldu. Oyunu indirip kütüphanesine ekleyen kullanıcılar ömür boyu ücretsiz olarak oynayabilecekler.

GTA 5 kaç GB güncel?

GTA 5 oyunu, 72 GB olarak belirtilmektedir. Son zamanlarda firmanın yaptığı güncellemelerden sonra oyununun boyutunun arttığı belirtilmektedir. Bu oyunu bilgisayarına yüklemek isteyenlerin bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. 8 GB RAM olan bilgisayarlarda bu oyun sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir.

Epic Games hangi oyunu verecek 27 Mayıs?

Yapılan açıklamalar dahilinde platform 27 Mayıs ve 03 Haziran tarihleri arasında Among Us ile oyuncuların karşısına çıkacak.

GTA 5 kaç TL 2020?

Türkiye'de satış fiyatı 169 TL olan GTA 5, 1 hafta boyunca ücretsiz olarak indirilebilecek. Oyunu indiren kullanıcılar Grand Theft Auto V: Premium Edition içeriğine ömür boyu sahip olmuş olacak. GTA V, 14 Mayıs 2020 tarihinden itibaren 1 hafta boyunca ücretsiz olarak kütüphanelere eklenebilecek.

GTA V Steam de kaç TL?

Steam, uyguladığı %40'lık indirim ile 175 TL olan Grand Theft Auto V (GTA 5) oyununun 107 TL'den satın alınmasına olanak sağladı.