Diriliş Ertuğrul Aygül kimdir?

İçindekiler:

  1. Diriliş Ertuğrul Aygül kimdir?
  2. Kuruluş Osman Cerkutay nereli?
  3. Aygül Hatun kimdir?
  4. Cerkutay rolunu kim oynuyor?
  5. Göktuğ Bey kimdir?
  6. Göktuğ Alp kim oynuyor?

Diriliş Ertuğrul Aygül kimdir?

Buse Arslan Akdeniz, 29 Aralık 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. 2016 yılından beri iş adamı Kazım Akdeniz ile evlidir. Buse Arslan, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. ... Oyunculuk kariyerine ilk kez 2011 yılında “Akasya Durağı” dizisiyle başladı.

Kuruluş Osman Cerkutay nereli?

Kuruluş Osman dizisiyle izleyici karşısına çıkacak olan Çağrı Şensoy, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Lisansını ise Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünde tamamlayan yetenekli oyuncu, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Aygül Hatun kimdir?

Buse Arslan, 29 Aralık 1992'de İstanbul'da doğdu. Oyunculuk kariyerine ilk kez 2011 yılında Akasya Durağı dizisiyle başladı. 2018 yılında oynadığı dizilerden Kocaman Ailem 'de Berrak Tezcan karakterini canlandırdı ve ardından Kuruluş: Osman'da "Aygül Hatun" karakterini canlandırdı.

Cerkutay rolunu kim oynuyor?

Çağrı ŞensoyKuruluş: Osman Cerkutay/Canlandıran

Göktuğ Bey kimdir?

Kuruluş Osman dizisinin Göktuğ'u Balgay'ın adamı olarak bilinmektedir. Moğol komutanı Balgay'ın adamı olarak Kuruluş Osman'a dahil olan Kongar, sonrasında Müslüman olarak Osman Bey'in Alplerinden biri haline geldi. Burak Çelik kimdir? Burak Çelik 21 Temmuz 1992, İstanbul doğumlu.

Göktuğ Alp kim oynuyor?

Burak ÇelikKuruluş: Osman Kongar/Canlandıran