Rafet ince şef nereli?

İçindekiler:

  1. Rafet ince şef nereli?
  2. Rafet ince ne iş yapar?
  3. Rafet ince hangi otelde çalışıyor?
  4. Rafet ince hangi programda çıktı?
  5. Şefler nerede çalışır?
  6. Rafet ince Şef nerede çalışıyor?
  7. Rafet ince hangi marka?
  8. Rafet şef evli mi?
  9. Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?
  10. Rafet ince nereden mezun?
  11. Rafet şef kaç doğumlu?
  12. Rafet İnce evli mi?
  13. Şefler ne kadar maaş alıyor?
  14. MasterChef Mehmet nerede çalışıyor?
  15. Rafet ince Nerede şeflik yapıyor?

Rafet ince şef nereli?

Ereğli, Türkiye Rafet İnce/Doğum yeri

Rafet ince ne iş yapar?

Şu anda işletme ortağı olduğu İstanbul'un en nezih yerlerinden Çengelköy'de bulunan Lokanta Nevnihal Anadolu halk mutfağı lokantasının da kurucu ortağıdır. Şu an Wyndham Grand Kalamış Hotelin Executive Chef'i olarak görev yapmaktadır.

Rafet ince hangi otelde çalışıyor?

Şu an Wyndham Grand Kalamış Hotelin Executive Chef'i olarak görev yapmaktadır. Uluslararası aşçılık yarışmaların da ülkemize sayısız madalya kazandıran Rafet Şef, 2008 “IKA - Dünya Aşçılar Olimpiyatı”nda Türkiye'ye ilk defa 3 olimpiyat madalyası kazandıran tek Türk şeftir.

Rafet ince hangi programda çıktı?

The Taste Türkiye Programı Şef korumasını Rafet İnce'nin takımı kazandı! FOX.

Şefler nerede çalışır?

Mutfak şefi, gıda malzemesinin temininden, sofra sunumuna kadar tüm mutfak süreçlerini yönetir. Restoran, bar, yolcu gemisi ve hastane gibi pek çok kurumda çalışabilir.

Rafet ince Şef nerede çalışıyor?

"Chaîne des Rôtisseurs" üyesi olan Rafet Şef, Londra'da yayımlanan BBC Good Food dergisinin 2008 yılından beri şef editörlüğünü yapmakta olup, "Wacs - Dünya Aşçılar Konfederasyonu"nun da uluslararası jürilik belgesine sahiptir.

Rafet ince hangi marka?

Rafet İnce - Gastronomi Direktörü - NG KÜTAHYA SERAMİK PORSELEN TURİZM A.Ş.

Rafet şef evli mi?

Evli mutlu 1 oğlu 1 kızı olan kendi halinde, deli dolu, insanları ve yaşamayı seven, mesleğine aşık bir insanım. Aşçılık mesleğini seçmeniz nasıl oldu?

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?

Öncelikle ekranların sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya kimdir? 1974 yılında Bolu'da doğan Mehmet Şef, 1998 yılından bu yana bu mesleği yapıyor. ... Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında 2012 yılında dünya ikincisi oldu.

Rafet ince nereden mezun?

Rafet İnce 28 Temmuz 1980 tarihinde Ereğli-Konya'da dünyaya gelmiştir. 1997 yılında Tekirdağ Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden mezun olan Rafet İnce, 1997-2001 yılları arasında Le Cordon Blue Lizbon Koleji Mutfak Sanatları Akademisini başarıyla tamamlamıştır.

Rafet şef kaç doğumlu?

1981 (40 yıl yaşında) Rafet İnce/Doğum tarihi

Rafet İnce evli mi?

Evli mutlu 1 oğlu 1 kızı olan kendi halinde, deli dolu, insanları ve yaşamayı seven, mesleğine aşık bir insanım.

Şefler ne kadar maaş alıyor?

Mutfak şefi maaşları çalıştığı alana bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak genel anlamda 4500 TL ile 6500 TL arasında farklı miktarlar ortaya çıkabilmektedir. Ortalama ise 5700 TL gibi bir maaş aldığını dile getirmek mümkün.

MasterChef Mehmet nerede çalışıyor?

Farklı tatları harmanlamak anlamına gelen Fusion Mutfak üzerine çalışan Mehmet Şef, bu akımın ülkemizdeki en iyi temsilcilerinden biri. Şimdi de İstanbul'da Wyndham Grand İstanbul adlı lüks otelin şefliğini yapan Mehmet Yalçınkaya misafirlerine farklı lezzetler sunuyor.

Rafet ince Nerede şeflik yapıyor?

Aynı zamanda çeşitli ulusal TV kanalında yemek programları yapmıştır. "Chaîne des Rôtisseurs" üyesi olan Rafet Şef, Londra'da yayımlanan BBC Good Food dergisinin 2008 yılından beri şef editörlüğünü yapmakta olup, "Wacs - Dünya Aşçılar Konfederasyonu"nun da uluslararası jürilik belgesine sahiptir.