Kırmızı Kamyon dizisi kaldırıldı mı?

İçindekiler:

  1. Kırmızı Kamyon dizisi kaldırıldı mı?
  2. Kırmızı Kamyon ne Günleri?
  3. Kırmızı Kamyon ismi niye degisti?
  4. Kırmızı Kamyon kaç bölüm?
  5. Kırmızı kamyonda kimler oynuyor?
  6. Kahraman Babam Menekşe kim?
  7. Benim babam kahraman ne zaman?

Kırmızı Kamyon dizisi kaldırıldı mı?

Geçen hafta Çarşamba akşamı Show TV'de yayımlanan ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan 'Kırmızı Kamyon' dizisi yayından kaldırıldı. İlk bölümüyle reyting yarışının dışında kalan dizi Haziran ayından itibaren yeniden yayımlanmaya başlanacak.

Kırmızı Kamyon ne Günleri?

Bugüne kadar yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ses getiren Kırmızı Kamyon, farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Çarşamba akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Kırmızı Kamyon ismi niye degisti?

İlk olarak Kırmızı Kamyon dizisiyle yayın hayatına başlayan yapım bu akşam Kahraman Babam adıyla ekrana gelecek. Dizinin isminin değişme sebebi hakkında yapım şirketinde bir açıklama gelmedi. Fakat, Kahraman Babam isminin diziyi daha iyi yansıttığı düşünüldüğü için bu ismi aldığı tahmin ediliyor.

Kırmızı Kamyon kaç bölüm?

Sadece 1 bölüm yayınlanan Kırmızı Kamyon dizisinin ekran macerası kısa sürdü! Son 1 aydır iddialı bir şekilde yayın hayatına hazırlanan yapım, ilk bölümünde beklentilerin çok altında kalınca haziran ayında yayınlanmak üzere ertelendi. Projenin tamamen rafa kaldırılma ihtimali de bulunuyor.

Kırmızı kamyonda kimler oynuyor?

'Kırmızı Kamyon'un oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu ...

Kahraman Babam Menekşe kim?

Sümeyye Aydoğan'ın Kahraman Babam dizisinde oynadığı Menekşe karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Benim babam kahraman ne zaman?

KAHRAMAN BABAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK? Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve Toprak Sağlam gibi isimlerin yer aldığı Kahraman Babam dizisi, 14 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicisinin karşısına çıkacak.