Orman Genel Müdürlüğü işçi alacak mı?

İçindekiler:

  1. Orman Genel Müdürlüğü işçi alacak mı?
  2. Amasya Orman Bölge Müdürü kim?
  3. Orman işçisi ne iş yapar?
  4. OGM Orbis nedir?
  5. Halil Oflu kimdir?
  6. Türkiyede kaç tane orman bölge müdürlüğü var?
  7. İŞKUR başvuruları nereden yapılır?
  8. OGM neye bağlı?
  9. Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı ne demek?

Orman Genel Müdürlüğü işçi alacak mı?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 2 bin 83 işçi alımı yapacak. Başvurular, 14 Haziran 2021 ile 18 Haziran 2021 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden gerçekleşecek. İŞKUR açık iş ilanlarında adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler belirtilecek.

Amasya Orman Bölge Müdürü kim?

Hızlı Başlatma
Adı SoyadÜnvanTelefon
Halil OFLUOrman Bölge Müdürü 40 10
Gültekin ŞENLİKOĞLUBölge Müdür Yardımcısı 40 10
Rıdvan KALELİOĞLUBölge Müdür Yardımcısı 40 10
Hüseyin KALAYCIBölge Müdür Yardımcısı 40 10
14 satır daha

Orman işçisi ne iş yapar?

m) Yangına karşı bitkisiz şerit için bazı ağaçları keserek bölgeyi temiz tutmak, n) Orman yolları açıp bakımını yapmak, o) Çitleri onarmak, p) Böceklere, hastalıklara ve kemirici hayvanlara karşı ağaçları koruyup diğer işleri yapmak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

OGM Orbis nedir?

Orman Bilgi Sistemi (ORBİS) Projesi; - Yazılım Dili JAVA, - Veritabanı ORACLE, - Web, masaüstü ve mobil uygulamaları olan, - CBS tabanlı bir uygulamadır.

Halil Oflu kimdir?

1970 yılında Trabzon'da doğan Halil Oflu; İlkokul, ortaokul ve Liseyi Trabzon'da okudu. 1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi'nden mezun oldu. 1993-1994 yılında askerliğini yedek subay olarak tamamladı.

Türkiyede kaç tane orman bölge müdürlüğü var?

Adana, Adapazarı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bolu, Bursa,Çanakkale, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Şanlıurfa, Trabzon, Zonguldak Bölge Müdürlükleri olmak üzere toplam 28 Bölge Müdürlüğü ve bölge ...

İŞKUR başvuruları nereden yapılır?

1) Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 23 – 27 Ağustos 2021 tarihlerinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecektir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecektir.

OGM neye bağlı?

2018 yılında başkanlık sistemine geçilmesinin ardından kurumun bağlı olduğu bakanlık Tarım ve Orman Bakanlığı adını almıştır.

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı ne demek?

Madde 24 - Genel Müdürlük taşra teşkilatı; ormancılık hizmetlerinin özelliği ve tekniğinin gereği olarak bölge seviyesinde kurulacak Orman Bölge Müdürlükleri ile müdürlükler ve şefliklerden teşekkül eder. ... Madde 28 - Genel Müdürlük, hizmet alanına giren konularda mahalli idarelerle koordinasyonu sağlamaktan sorumludur.