Dizel yakıta ne kadar zam geldi?

İçindekiler:

  1. Dizel yakıta ne kadar zam geldi?
  2. Benzine neden zam geldi?
  3. OPET de mazot ne kadar?
  4. Gaz indirimi ne zaman?
  5. Yakit neden Zamlandi?
  6. Elektrige zam geldi mi?
  7. Yakit indirimi ne zaman?
  8. ÖTV zammı nelere geldi?

Dizel yakıta ne kadar zam geldi?

Yapılan ÖTV zammı artışı ile birlikte motorinde yaklaşık 67 kuruş artış oldu. ÖTV artışı ile İstanbul'da benzin fiyatı 7 lira 72 kuruşa, motorin fiyatı 7 lira 19 kuruşa yükseldi. Ankara ve İzmir'de ise benzin fiyatı 7 lira 80 kuruşa çıkarken, motorin fiyatı ise 7 lira 27 kuruş oldu.

Benzine neden zam geldi?

Akaryakıt fiyatlarının yükselişinde ana unsurlar, döviz kurlarında ve ham petrol fiyatlarındaki artışlardır. Bir başka ifadeyle ülkemizdeki akaryakıt fiyatlarındaki zamlar dünya petrol piyasalarındaki petrol fiyatlarının yükselişi ve ülkemizdeki döviz kurlarındaki artışlar sebebiyle yapılıyor."

OPET de mazot ne kadar?

Güncel Fiyatlar
İlçeKDVMotorin (Eco ForceEurodiesel)
İlçeMERKEZKDV(KDV'li)Motorin EcoForce7.27 TL/LT
İlçeSARIYERKDV(KDV'li)Motorin EcoForce7.27 TL/LT
İlçeSİLİVRİKDV(KDV'li)Motorin EcoForce7.27 TL/LT
İlçeSULTANGAZİKDV(KDV'li)Motorin EcoForce7.27 TL/LT
22 satır daha

Gaz indirimi ne zaman?

İndirimin tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi. EPGİS, Twitter hesabından LPG Otogaz fiyatlarında indirim gerçekleştiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG Otogaz'ın litre fiyatında 95 kuruş indirim gerçekleştiği belirtildi.

Yakit neden Zamlandi?

Petrol Sanayii Derneği (PETDER), benzin fiyatlarındaki artışların uluslararası piyasalardaki arz talep dengesi, ham petrol ve işlenmiş ürün fiyatlarındaki değişimler ile dolar kurundaki artışlardan kaynaklandığını belirtti. ...

Elektrige zam geldi mi?

"Ekim sonunda elektriğe zam gelebilir" Geçtiğimiz günlerde hanelerde kullanılan elektrik için yüzde 10 ila 15 arasında bir zam yapılacağı konuşulmuştu. Ancak Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, " itibariyle nihai elektrik satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmamıştır" açıklamasını yaptı.

Yakit indirimi ne zaman?

Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi, 20 Ağustos 2021 tarihinde geçerli olmak üzere benzinde 27 KRŞ/LT indirim gerçekleşmiştir.

ÖTV zammı nelere geldi?

Alkollü içkilerden alınan özel tüketim vergisi ( ÖTV) yüzde 17.07 oranında artırıldı. Vergideki artışın fiyatlara yansıması bekleniyor. ... Tütün içeren purolardan alınan asgari maktu vergi tutarı 0,3747 TL'den 0,4386 TL'ye, maktu vergi tutarı ise 0,5008 TL'den 0,5863 TL'ye çıkartıldı.