Işsizlik maaşı kaç 2021?

İçindekiler:

  1. Işsizlik maaşı kaç 2021?
  2. Ücretsiz izin ödeneği ne zaman bitecek?
  3. Nakdi ücret desteği ne zaman sona erecek?
  4. Pandemi desteği ne zaman bitecek?
  5. Işsizlik sigorta fonu işkur nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?

Işsizlik maaşı kaç 2021?

Asgari ücretin belirlenmesi sonrası, asgari ücret üzerinden belirlenen diğer ödenekler de belli olmaya başladı. İşsizlik maaşı da merak edilen ücretlerden biri. Buna göre 2021 yılında alınabilecek en düşük işsizlik maaşı bin 420 lira, en yüksek işsizlik maaşı ise lira oldu.

Ücretsiz izin ödeneği ne zaman bitecek?

ÜCRETSİZ İZİN SONA ERİYOR Pandemi ile birlikte İş Kanunu'na eklenen geçici onuncu madde ile getirilen fesih yasağı, daha sonra gelişmelere göre uzatılmış ve son tarih olarak da 30 Haziran 2021 açıklanmıştı.

Nakdi ücret desteği ne zaman sona erecek?

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan nakdi ücret desteği, 1 Temmuz 2021 Perşembe normalleşme süreciyle birlikte sona ermiş ve 1 Temmuz tarihine gelindiğinde herhangi bir uzatmaya gidilmemişti.

Pandemi desteği ne zaman bitecek?

Pandemi döneminde istihdam kaybını önlemek amacıyla Nisan 2020'de başlatılan kısa çalışma ödeneği uygulaması 31 Mart'ta sona ermişti. Sonrasında düzenleme 30 Haziran tarihine kadar uzatılmıştı.

Işsizlik sigorta fonu işkur nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?

Maaşın bir kısmını patron yerine İşsizlik Fonu'nun yatırdığı kısa çalışma ödeneği, işsizlikteki artışı frenleyen en büyük desteklerden biri olmasına rağmen 30 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor.