AFK olmak ne demek?

İçindekiler:

  1. AFK olmak ne demek?
  2. AFK nin açılımı nedir?
  3. AFK küfür mü?
  4. AFK plaka ne demek?
  5. GG küfür mü?
  6. AFK ne demek Valorant?
  7. AFK modu nedir?
  8. HG nin anlamı ne?
  9. Argo GG ne demek?
  10. Mesajlaşmada GG ne demek?
  11. AFK ne demek PUBG?
  12. DC afk ne demek?
  13. HG neyin simgesi?
  14. HG ne demek tıp?
  15. Among Us GG ne demek?
  16. O zamanlar Rtük afk ne demek?
  17. Hg kimyada ne demek?

AFK olmak ne demek?

AFK AÇILIMI Away From Keyboard cümlesinin Türkçe karşılığı da klavye başında değilim demektir. Aslında bu terim İngilizce bir kısaltma olarak oyunlarda kullanılmaya başlanmıştır.

AFK nin açılımı nedir?

Afk kelimesinin anlamı; away from keyboard sözünün (klavyeden uzak) bir kısaltmasıdır. İnsanların bir süre klavyenizde olmayacağınızı veya bir süre online (çevrimiçi) olmayacağınızı bilmelerini sağlar.

AFK küfür mü?

Away From Keyboard kelimelerinin kısaltılması ile elde edilir. Bilgisayar başında değil, olarak tercüme edilebilir. Uzun süreli bilgisayar başında bulunulmayan durumların karşıdaki oyuncuya bildirilmesi için kullanılmaktadır.

AFK plaka ne demek?

AFK : Away from keyboard yani türkçe anlamı ''klavyeden uzakta'' anlamına geliyor.

GG küfür mü?

Good Game ise iyi oyun, güzel oyun manasına gelir. Oyun beğenilmişse ve oyunu oynayan kişi oyundan zevk alıyorsa GG terimini kullanır. Gamer kişilerin oyunların chat kısmında kullandığı GG kelimesinin bir de tam tersi olan BG vardır. Bu da Bad Game anlamındadır.

AFK ne demek Valorant?

Anlamı ise 'bilgisayar başında değil' şeklinde ifade edilir. Uzun bir süre bilgisayarın başında bulunmayan oyuncuların, diğer oyunculara bunu anlattığı bir kısaltma olarak değerlendirilir.

AFK modu nedir?

Türkçe'ye 'Bilgisayar Başında Değil' ya da 'Klavye Başında Değil' anlamlarıyla geçen Away From Keyboard kelimesi, birçok kullanıcı tarafından İngilizce halinin kısaltmasıyla AFK olarak kullanılıyor.

HG nin anlamı ne?

Hiperemezis Gravidarum (HG), hamilelik hastalık spektrumunun en ucunda bir durumdur. Gebelik rahatsızlığı olan kadınların % 1'ini etkiler ve hastalar için çok zayıflatıcıdır.

Argo GG ne demek?

Good Game şeklinde açılımı olan ve Türkçe ile iyi oyun- güzel oyun anlamına gelen GG kısaltması oyunlarda çokça kullanılmaktadır. Kelime anlamı, tam şekilde budur.

Mesajlaşmada GG ne demek?

Açılımı “good game” olan GG terimi öğrenilmesi gereken bir oyun mesajlaşma tabiridir. “Good game” teriminin Türkçe karşılığı “iyi oyun” demektir.

AFK ne demek PUBG?

AFK kısaltmasının açık hali “away from keyboard”, yani “klavyeden uzakta” anlamına geliyor.

DC afk ne demek?

Metin2 yıllarımızda hepimizin sıklıkla kullandığı bi terimdi. "Krdş bn afk" cümlesini kurardık PC'den bir süre uzak kalmamız gerektiği zamanlarda. Açılımı "Away from Keyboard" imiş. Yani "klavye başında değil" anlamına gelse de, daha çok "bilgisayar başında değil" anlamında kullanılıyor.

HG neyin simgesi?

Cıva sembolü "Hg" ve atom numarası 80 olan kimyasal element. "Hg" sembolü, Latince'deki hydrargyrum (sulu/sıvı gümüş) sözcüğünden gelir.

HG ne demek tıp?

HİPEREMEZİS GRAVİDARUM (HG) NEDİR? Hiperemezis gravidarum, ciddi mide bulantısı, fazlaca kusma, kilo kaybı ve elektrolit bozukluğu ile karakterize bir durumdur.

Among Us GG ne demek?

Türkçesi iyi oyun ve iyi oyuncu anlamına gelmektedir. Bu sebeple oyunlarda sıklıkla GG ifadesi geçmektedir.

O zamanlar Rtük afk ne demek?

AFK AÇILIMI Away From Keyboard cümlesinin Türkçe karşılığı da klavye başında değilim demektir.

Hg kimyada ne demek?

Cıva sembolü "Hg" ve atom numarası 80 olan kimyasal element. "Hg" sembolü, Latince'deki hydrargyrum (sulu/sıvı gümüş) sözcüğünden gelir.