Doğuş Oto temettü 2021 ne zaman?

İçindekiler:

  1. Doğuş Oto temettü 2021 ne zaman?
  2. Doğuş Oto ne zaman temettü verecek?
  3. DOAS hisse kimin?
  4. DOAS neden yükseldi?
  5. Doğuş Yayın Grubu Sahibi Kim?
  6. DOAS ne is yapar?
  7. Doaş ne iş yapar?
  8. Bim temettü verecek mi?
  9. Doğuş Holding CEO kimdir?
  10. Doğuş grubunun sahibi nereli?

Doğuş Oto temettü 2021 ne zaman?

Doğuş otomotiv (#doas) 2021 yılındaki temettü dağıtımlarını 3 taksit üzerinden yapılacak. 27.04.2021 ve 12.07.2021 tarihlerinde temettü dağıtımlarını yapan doğuş otomotiv 2021 yılındaki son temettüsünü 02.12.2021 tarihinde verecek.

Doğuş Oto ne zaman temettü verecek?

tarihine portföylerinde DOAS hissesi ile başlayan yatırımcılar, temettünün 1.taksitini almaya hak kazanacaklar. 2.taksiti alabilmek için yatırımcıların 12.07.2021 tarihine DOAS hisseleri ile başlamış olmaları gerekmektedir. 2. taksit en geç 14.07.2021'de ödenecektir.

DOAS hisse kimin?

Doğuş Otomotiv Servis Ve Tic.A.Ş.

DOAS neden yükseldi?

DOAS'ın net borcu çeyreksel bazda  artarak 2.1 milyar TL'ye yükselirken bunun ana sebebi temel olarak stokların çeyreksel bazda nisbeten yüksek oluşuna bağlı olarak artan işletme sermayesi ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz.

Doğuş Yayın Grubu Sahibi Kim?

Ferit Faik Şahenk (d. 1964, Niğde), Doğuş Holding'in ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanı. Şahsi serveti 2021 yılı itibarıyla 2.9 milyar dolardır. 1987 yılında Boston Koleji'nden pazarlama ve insan kaynakları bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Garanti Menkul Kıymetler Şirketi'ni kurdu.

DOAS ne is yapar?

Şirket, tüketici finansmanı, yedek parça ve aksesuvar ticareti, lojistik ve müşteri hizmetleri, ikinci el araç ticareti, filo kiralama, hızlı servis, araç muayene ve sigortacılık gibi hizmet alanlarında önemli yatırımlara imza atmıştır.

Doaş ne iş yapar?

İthalat ve distribütörlüğün yanı sıra yedek parça ticareti, otomotiv finansmanı, ikinci el araç ticareti sigortacılık gibi tamamlayıcı hizmet alanlarında da faaliyet göstermektedir. 2004 yılında halka arz edilen Doğuş Otomotiv hisseleri, Borsa İstanbul'da (BİST) "DOAS. IS" kodu ile işlem görmektedir.

Bim temettü verecek mi?

BİM 1 TL'lik hisseye brüt 2 TL kâr payı ödenmesi ve nakit kâr payı dağıtımının tarihinden itibaren yapılması teklifini genel kurula sunacak. ... dağıtımının tarihinden itibaren tek taksit halinde yapılması kararını genel kurula sunacak.

Doğuş Holding CEO kimdir?

Hüsnü Akhan (Oca 2006–) Doğuş Grubu/CEO

Doğuş grubunun sahibi nereli?

Ferit Şahenk, 1964 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Annesi Deniz Şahenk, babası iş adamı Doğuş Holding'in kurucusu Ayhan Şahenk'dir. Filiz Şahenk adında bir kız kardeşi vardır. Aslen Niğde'li olan Ferit Şahenk İstanbul'da yaşıyor.